Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αθηνά Ωνάση: "Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε s*x!" - Όλες οι καυτές αποκαλύψεις της πέτρας του σκανδάλου!

Το βιβλίο που τον "καίει"

29 Μαρτίου 2022 10:54
Αθηνά Ωνάση:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νόμιζε πως είχε βρει τον άνθρωπο της ζωής της στο πρόσωπο του, όμως όταν ανακάλυψε τη διπλή ερωτική ζωή του, ο κόσμος της κατέρρευσε!

11 χρόνια κοινής ζωής είχαν η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα ντε Μιράντα Νέτο, όμως τα 8,5 τις ερωτικές του φαντασιώσεις στο πλευρό ενός εντυπωσιακού call girl από το Βέλγιο! Πληρωμένο σεξ, kinky ερωτικές στιγμές σε κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, πάθος, ταξίδια και πικάντικα μυστικά συνθέτουν το παζλ της απιστίας!

Οι αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση του Βραζιλιάνου ιππέα Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με τη Βελγίδα πληρωμένη ερωμένη του Nicky T., έρχονται στο φως μέσα από το βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη "Athina Onassis the red file".

Το βιβλίο-ντοκουμέντο, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017, στηρίζεται σε συνέντευξη, καθώς και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα.

Στις 322 σελίδες του βιβλίου περιγράφονται τα πάντα ενώ η Nicky T. δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: "Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ!".

Η γνωριμία

Στην αρχή της γνωριμίας τους ο Ντόντα δεν αποκάλυψε ποιος πραγματικά είναι ενώ της συστήθηκε ως Romeu.

Η Nicky κατάλαβε με ποιον είχε να κάνει το 2011 όταν παρακολούθησε τυχαία τους ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισε τον Ντόντα!

Στο βιβλίο ο συγγραφέας και πρώην σύμβουλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση - Ρουσέλ Αλέξης Μανθεάκης αποκαλύπτει το πως εκείνος γνωρίστηκε μαζί της.

Αθηνά Ωνάση: 'Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε s*x!' - Όλες οι καυτές αποκαλύψεις της πέτρας του σκανδάλου!

"Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 και, όπως κοιτούσα τα μηνύματά μου στα social media, και για την ακρίβεια στο facebook, διάβασα ένα από μια γυναίκα που λεγόταν Σούζαν Σούζον, η οποία υποστήριζε ότι είχε διαβάσει το τελευταίο μου βιβλίο για την Αθηνά Ωνάση και ήθελε κάτι να μου πει. Αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα, γιατί πολλές φορές είχαν επικοινωνήσει μαζί μου άνθρωποι προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στη διάσημη κληρονόμο. Αυτό το μήνυμα ωστόσο ήταν διαφορετικό" αποκαλύπτει και συνεχίζει: "Της έστειλα απάντηση για να μάθω τι ακριβώς ήθελε αλλά και ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα. Μου απάντησε υποστηρίζοντας πως είχε να πει μια ιστορία για την Αθηνά. Με ρωτούσε αν μπορώ να της τη μεταφέρω ή να την πω στον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ".

Αθηνά Ωνάση: 'Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε s*x!' - Όλες οι καυτές αποκαλύψεις της πέτρας του σκανδάλου!

Από την πρώτη τους κιόλας τηλεφωνική επικοινωνία του κίνησε το ενδιαφέρον! "Είχα σχέση με τον Ντόντα για πάρα πολλά χρόνια και ήθελα να πω τα πάντα στην Αθηνά" ήταν η φράση - κλειδί της νεαρής γυναίκας.

Η ιστορία, όπως εξηγεί ο Αλέξης Μανθεάκης από την πλευρά του, ήταν συγκλονιστική.

"Ο Ντόντα, σύμφωνα με τη Nicky, είχε παίξει με τα συναισθήματα της Αθηνάς για τουλάχιστον μία οκταετία. Ενημέρωσα αμέσως τον Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος μου ζήτησε στην τελευταία μας επικοινωνία το τηλέφωνό της για να της μιλήσει".

Σε ένα από τα μηνύματά τους η πέτρα του σκανδάλου αποκάλυψε στον Αλέξη Μανθεάκη πως, όταν γνώρισε τον Ντόντα, εργαζόταν ως call girl. "Επειτα από κάποιες ημέρες έγραψα στη Nicky και της ζήτησα να μου διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε πως ήταν call girl. Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ, μου είπε και έστειλε μάλιστα λεπτομέρειες" σημειώνει ο συγγραφέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share