Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γουίλ Σμιθ: Τα... γύρισε ο ηθοποιός - Η δημόσια «συγγνώμη» στον Κρις Ροκ μετά το χαστούκι (video)

«Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη» χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του ο ίδιος

29 Μαρτίου 2022 08:24
Γουίλ Σμιθ: Τα... γύρισε ο ηθοποιός - Η δημόσια «συγγνώμη» στον Κρις Ροκ μετά το χαστούκι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική». Με αυτή τη φράση επέλεξε να ξεκινήσει τη δήλωσή του με την οποία ο Will Smith απολογείται δημόσια μέσω των social media και όχι από τη σκηνή του Dolby Theatre στον Chris Rock για το χαστούκι στον παρουσιαστή που επισκίασε την 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και έκανε τον ηθοποιό να βρεθεί στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους.

Μέσω ανάρτησής του στα social media ο Will Smith χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του τη βραδιά των Όσκαρ "απαράδεκτη και αδικαιολόγητη", εξηγώντας πως το αστείο για την ιατρική κατάσταση της συζύγου του ήταν υπερβολικό και τον έκανε να αντιδράσει συναισθηματικά.

"Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός γραμμής και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν 'εκτός' και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει σπιλώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.

Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη.

Με εκτίμηση,

Will»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share