Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ρε πάτε καλά;»

Τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους

28 Μαρτίου 2022 17:53
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ρε πάτε καλά;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία που απολαμβάνει ένα πολύ λαχταριστό γλυκό στάθηκε αφορμή να δεχθεί η Ελεονώρα Μελέτη μερικά κακόβουλα σχόλια από διαδικτυακούς της φίλους. Παράλληλα, πρόσφατα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς κοινοποίησε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«''Ο κόσμος πεινάει κ εσύ ποστάρεις τέτοια'' γράφει μια που μπαίνεις στο προφίλ της και έχει ποστάρει η ίδια που γράφει λίγες μέρες πριν από μένα… τιραμισού!

''Το ανέβασες για να μας δείξεις ότι πήγες Λονδίνο'' γράφει η κ εγώ ψάχνω να δω που στο διάολο γράφω ή δηλώνω ότι είμαι στο Λονδίνο ή έστω πως μαρτυρά η φωτογραφία κάτι τέτοιο!

''Προκαλείς με αυτό το ποστ γιατί οι ανεμβολίαστοι δύο χρόνια δεν μπορούν να μπουν σε ένα μαγαζί να φάνε ένα γλυκό κ κοιτάνε από τις τζαμαρίες'' μου γράφει η άλλη.

Ρε πάτε καλά;»

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελεονώρα Μελέτη: «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη...»

Η Ελεονώρα Μελέτη δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλήμέρα, με αφορμή τις συγκλονιστικές εικόνες μικρών παιδιών στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή. Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της για το κλάμα.

«Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, ζητώ λίγα λεπτά να δούμε τη συνέντευξη. Μισό λεπτό, κάποια πράγματα είναι λίγο ανθρώπινα. Καταλαβαίνετε ότι μας έχει πιάσει μία αναστάτωση από τα πλάνα που είδαμε με τα παιδιά και είναι λογικό. Είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές μου. Σας παρακαλώ συνεχίστε λίγο μέχρι να ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Πάμε να συνεχίσουμε, πραγματικά είναι δύσκολες οι στιγμές» σημείωσε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός. Ενώ, την πιθανότητα να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά σχολίασε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη, με την ίδια να κάνει μια σχετική αναδρομή και να απαντά σε αυτό το ενδεχόμενο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share