Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Δεν είναι απ' την Ελλάδα: Αυτή είναι η καταγωγή της Μάρθας Καραγιάννη!

Μπορεί να μεγάλωσε στο Κερατσίνι, αλλά...

28 Μαρτίου 2022 09:40
Δεν είναι απ' την Ελλάδα: Αυτή είναι η καταγωγή της Μάρθας Καραγιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η ίδια γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1939 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Κερατσίνι.

Δείτε επίσης: Γιατί η Μάρθα Καραγιάννη γύρισε την πλάτη στους άντρες και συζεί με γυναίκα; Καυτές αποκαλύψεις!

Παρ' όλα αυτά οι γονείς της δεν είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα και είχαν ποντιακή καταγωγή. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Δόμνα είχε γεννηθεί στο Μπακού και ο πατέρας της Χαρίλαος στο Αικατερινοντάρμ που σήμερα ονομάζεται Κρασνοντάρ και βρίσκεται στη Νότια Ρωσία.

Μάρθα Καραγιάννη καταγωγή

“Έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά...": Ανατροπή με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη!

Για την αποκάλυψή του ότι η Μάρθα Καραγιάννη δίνει μάχη για την ζωή της μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης!

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”.

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.

Το τι μηνύματα μου έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους αυτή η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα. Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα”.

Τέλος θυμήθηκε ένα παλιό περιστατικό με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη μετά από πλημμύρες που είχαν σημειωθεί το 1981, όταν την φιλοξένησε για ένα βράδυ στο σπίτι με τους γονείς του και την άλλη μέρα το πρωί η Μελίνα ήταν δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε ότι χάρηκε πολύ με την νέα του δουλειά γιατί «είχε πέσει πολύ ψυχολογικά», ενώ δεν απέρριψε την ιδέα συνεργασίας σε ενδεχόμενο νέο Fame Story.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share