Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έχασε στα media το αστρονομικό ποσό των 475 εκατ. ευρώ»

Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος;

26 Μαρτίου 2022 16:50
Όλα στη φόρα για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Έχασε στα media το αστρονομικό ποσό των 475 εκατ. ευρώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στο ΟΚ! για τον Δημήτρη Κοντομηνά, όπως τον γνώριζε ο ίδιος μέσα από τη συνεργασία τους και τη φιλία που είχαν αναπτύξει, αλλά και το τεράστιο ποσό που είχε χάσει ο επιχειρηματίας την πρώτη περίοδο που ασχολήθηκε με τα media.

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κοντομηνά με λίγα λόγια και ένα συγκινητικό μήνυμα

Όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο Γιώργος Μπόμπολας, εργοδότης του Δήμου Βερύκιου στην εφημερίδα Έθνος, του τηλεφώνησε πως θέλει να τον δει.

“Όταν πήγα στο γραφείο του κυρίου Γιώργου, μού είπε επί λέξει: Είμαι στενοχωρημένος με τον φίλο τον Δημήτρη. Καθόμασταν χθες το βράδυ στην ίδια ροτόντα στα γενέθλια της Νόνικας Γαληνέα και του είπα να μεζευτεί γιατί θα χάσει όλα του τα λεφτά. Μάλιστα, μιλούσαμε για σένα και του είπα πως είσαι δικό μου παιδί. Ο Δημήτρης, όμως, μου ζήτησε να του επιτρέψω να γίνεις και δικό του. Και του απάντησα πως αν μπορεί να σε κερδίσει, να σε κάνει.

Κοντομηνάς Βερύκιος

Τελικά είχε δίκιο ο κύριος Γιώργος, διότι την πρώτη περίοδο της εμπλοκής του με τα media ο Κοντομηνάς έχασε το αστρονομικό ποσό των 475 εκατομμυρίων ευρώ. Ευτυχώς, είχε τη διορατικότητα και πούλησε τον Alpha στους Γερμανούς και το RTL για να ξεπληρώσει τα χρέη του καθώς είχε μπει μέσα. Στην πορεία πήρε τον σταθμό στα χέρια του έναντι ενός συμβολικού ποσού.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνήθως με έπαιρνε στο τηλέφωνο για να συζητήσει μαζί μου τις αποφάσεις του. Και αυτά που έλεγε τα πετύχαινε.

Όταν θύμωνε έπαιρνε τηλέφωνο αγαπημένα του πρόσωπα και γινόταν ευέξαπτος χωρίς να το θέλει. Ο Κοντομηνάς είχε ένα κακό: είχε μια πίσω αυλή που μάζευε λούμπεν στοιχεία και κατακάθια. Αυτά τα κατακάθια τού έβαζαν λόγια με αποτέλεσμα να κατασκευάζει εχθρούς. Δεν μπορούσε χωρίς εχθρούς. Αυτή η πίσω αυλή του έφτιαχνε τη διάθεση. Ίσως και να τού άρεσε να το λένε και λίγα ψέματα.

Υπήρχε μια περίεργη σχέση με αυτήν την αυλή. Ήταν το αλατοπίπερο της ζωής του. Εγώ ήμουν εκείνος που προσπαθούσε να τον μαζεύει όταν η κατάσταση ξέφευγε και να μην τσακώνεται με τους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του.

Για παράδειγμα, τον ενοχλούσε που με έκοβε πολλές φορές η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ώρα που μιλούσα στον αέρα. Μάλιστα, μου τηλεφώνησε μια μέρα και μου είπε τι σκ…α αντιπρόεδρος είσαι αν δεν μπορείς να επιβληθείς; Αυτά, όμως, ποτέ δεν επηρέασαν τη σχέση μας”.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share