Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Με αυτό το ζευγάρι ηθοποιών βγήκε και «ξεσάλωσε» η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη (photo)

Πού βγήκε;

26 Μαρτίου 2022 11:57
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Με αυτό το ζευγάρι ηθοποιών βγήκε και «ξεσάλωσε» η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Το βράδυ της Παρασκευής (25/3) η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη βγήκε στο κέντρο της Αθήνας για να διασκεδάσει με συντροφιά ένα πολύ γνωστό ζευγάρι ηθοποιών της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα!

Δείτε τη φωτογραφία:

Μπεκιάρη Ματίκα Ιορδανίδης

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Δείτε πού διέπρεψε ο γιος της

Περήφανη και με το παραπάνω είναι η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, καθώς καμαρώνει τον μονάκριβο γιο της.

Ο μικρός Μιχάλης που είναι προτεραιότητα για το πρώην ζευγάρι, εκτός από το ταλέντο του στη μαγειρική, διαπρέπει και στο μποξ.

Ο γιος τους μπήκε στο ρiνγκ και έδειξε τις ικανότητές του, με την μητέρα του να γράφει χαρακτηριστικά: «Στο εναλλακτικό και πολυσυλλεκτικό γυμναστήριο της Χριστίνας Τεξανού!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share