Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προκαλεί ζάλη η αμύθητη περιουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου: Οι επιχειρήσεις, τα χρήματα και το ιστορικό σκάφος του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου

Ποσά και αντικείμενα που φέρνουν... ίλιγγο

24 Μαρτίου 2022 14:12
Προκαλεί ζάλη η αμύθητη περιουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου: Οι επιχειρήσεις, τα χρήματα και το ιστορικό σκάφος του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει βρεθεί στη δημοσιότητα κατά κύριο λόγο για το γάμο του με την Αθηνά Οικονομάκου, με τον ίδιο να βλέπει ξαφνικά να αποκτά αυτή την φήμη, αν και φυσικά νωρίτερα είχε τη δική του ζωή, που περιτριγυριζόταν από τον πλούτο της οικογένειας, που διαχειρίζεται με τον αδελφό του.

Τα αδέλφια Μιχόπουλου μυήθηκαν στον χώρο των επιχειρήσεων από τους γονείς τους, οι οποίοι προήγαγαν τον υψηλό τουρισμό στη Μύκονο ως ιδιοκτήτες τόσο του boutique hotel «Κivotos» όσο και πολυτελών βιλών που διαθέτουν προς ενοικίαση. Ο Φίλιππος, ο μεγαλύτερος εκ των δύο, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι ενώ ο Ιάσονας προτίμησε να κάνει τις ίδιες σπουδές στην Ελλάδα.

Έτσι διαχειρίζονται την περιουσία τους

Αμφότεροι ασχολήθηκαν νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ είναι λάτρεις των σπορ και προτιμούν τους χαμηλούς τόνους στο lifestyle τους. Εργάζονται πολλές ώρες, θεωρούνται από τους πλέον καλοντυμένους νέους της Αθήνας και απασχολούν τα media κυρίως για τη δουλειά τους και λιγότερο για την προσωπική τους ζωή. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιππος, ο οποίος από τότε που συνέδεσε την προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου είδε, άθελά του, το πρόσωπό του σε αρκετά δημοσιεύματα.

Ο ίδιος βέβαια αρνείται κατηγορηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό, προτιμώντας να επικεντρωθεί μόνο στις επιχειρήσεις του. «Ο τουρισμός στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι εμείς ετοιμάζουμε συνεχώς νέα projects, αφού σε αυτή τη δουλειά δεν πρέπει να εφησυχάζεις ποτέ. Τώρα χτίζουμε κάποιες βίλες στη Σαντορίνη, οι οποίες, όπως υπολογίζουμε, θα είναι έτοιμες μέχρι του χρόνου».

Οσο για το 25 μέτρων ιστιοφόρο τους, θα είναι πάντα η μεγάλη τους αγάπη και το καμάρι τους, το οποίο χαίρονται να μοιράζονται, αλλά υπό προϋποθέσεις. «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το “Prince de Neufchatel” στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα δύο μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία (Φιλιππίνες και Βιεντάμ), όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής” με τον Τζόνι Ντεπ. Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share