Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

"Γι αυτό χώρισα τον Καρβέλα!": Η Πάνια "σπάει" τη σιωπή της για το χωρισμό

Τα είπε χύμα με το δικό της στιλ!

24 Μαρτίου 2022 11:02
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια πριν αρκετό καιρό "έσπασε" την σιωπή της και αναφέρθηκε στο χωρισμό! Τι είχε πει η παρουσιάστρια για το οριστικό διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα;

Η εκπομπή "Πρωινό" είχε συναντήσει την Αννίτα Πάνια πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Έψιλον και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα -δείτε εδώ πόσο ετών είναι σήμερα- αλλά και για τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα. Η Αννίτα Πάνια είχε τονίσει, ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική.

'Γι αυτό χώρισα τον Καρβέλα!': Η Πάνια 'σπάει' τη σιωπή της για το χωρισμό

Ακόμα, με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του πρώην συντρόφου της Νίκου Καρβέλα. "Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού" σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

Καρβέλας - Πάνια: Βαριά «καμπάνα» πολλών χιλιάδων ευρώ για το βρισίδι στους αστυνομικούς το 2008

Στις 12 Νοεμβρίου το 2008, ο Νίκος Καρβέλας οδηγούσε το τζιπ του με συνοδηγό την Αννίτα Πάνια όμως δεν σταμάτησε σε σήμα των τεσσάρων αστυνομικών για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξης στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

'Γι αυτό χώρισα τον Καρβέλα!': Η Πάνια 'σπάει' τη σιωπή της για το χωρισμό

Και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά καταθέτοντας αγωγές και πλέον βγήκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου και το ζευγάρι θα πληρώσει πρόστιμο 35.000 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα θα πληρώσει 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη. Παράλληλα, πανικός είχε επικρατήσει στο δρόμο με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, με τους δύο να φωνάζουν χωρίς να υπολογίζουν τον κόσμο, που τους κοιτούσε εμβρόντητος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share