Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Έφυγε με τραγικό τρόπο και τη «βύθισε» στο πένθος: Αυτός ήταν ο σύζυγος της Πόπης Τσαπανίδου

Για χάρη του είχε σταματήσει τη δημοσιογραφία - Πώς ξεπέρασε το θάνατό του κι έγινε μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες

24 Μαρτίου 2022 10:56
Έφυγε με τραγικό τρόπο και τη «βύθισε» στο πένθος: Αυτός ήταν ο σύζυγος της Πόπης Τσαπανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου μας έχει συνηθίσει στο μεγάλο και υπέροχο χαμόγελό της, αλλά αυτό δεν ίσχυε σε όλες τις στιγμές της ζωής της, με την ίδια να χάνει με τραγικό τρόπο κάποτε το σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια είχε πει τα πάντα για τον Ευτύχη Μανωλαράκη, με τον οποίο έχει τρία πανέμορφα κορίτσια, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξήγησε πώς τις ξεπέρασε.

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον χαμό του

Η Τσαπανίδου περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, καθώς έχασε τον σύζυγό της, ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα. «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος, όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», δήλωσε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share