Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Μελαχρινή και «εκρηκτική»: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη

Πραγματικά πανέμορφη!

24 Μαρτίου 2022 08:17
Μελαχρινή και «εκρηκτική»: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια, με τον ίδιο να είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, έχοντας βρει την χαρά στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γυναίκας, μετά το διαζύγιό του.

Ο ίδιος, παθαίνοντας σοκ τελευταία στον «Τροχό της Τύχης», υπήρξε παντρεμένος με δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τη σχέση του

Ως προς την νέα του σχέση, το όνομά της λέγεται Katrin, κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Έξι μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η ίδια γνώρισε τα δυο παιδιά του παρουσιαστή, με τα οποία έχει άριστες σχέσεις.

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Realnews.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share