Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Σταματήστε...»

Απογοητευμένος στον «Τροχό της Τύχης»

23 Μαρτίου 2022 18:47
Σοκ για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Σταματήστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ένα τηλεπαιχνίδι με το οποίο ομολογουμένως παθιάζεται ποσό μάλλον όταν είσαι και παρουσιαστής και το ζεις από κοντά. Έτσι και ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Στο σημερινό (22/3) επεισόδιο της εκπομπής Τροχός της τύχης, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος είχε προκαλέσει χαμό στους διαδρόμους του Star, έμεινε άναυδος με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο ένας από τους τρεις παίκτες είχε συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό και με το επόμενό του γύρισμα θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του.

Ανατροπή: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του Πέτρου Πολυχρονίδη

Γιατί ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης να διακοπεί το παιχνίδι

Ο παρουσιαστής περίμενε με τόση αγωνία το αποτέλεσμα από το γύρισμα του παίκτη που ζήτησε, μάλιστα, να σταματήσουν την μουσική. Ο παίκτης, όμως, χρεοκόπησε και τα έχασε όλα προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση.

«Όχι ρε φίλε. Σταματήστε τη μουσική! Δηλαδή τι να πει κάποιος; Η ειρωνεία της τύχης. Με το επόμενο γράμμα θα φτάσει πάνω από τα 3.000 ευρώ», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Όταν ο παίκτης γύρισε τον τροχό και πέτυχε την χρεοκοπία: «Χάνεις αυτό, χάνεις τα πάντα, χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια», είπε ο ίδιος απογοητευμένος.

Τροχός της Τύχης: Παίκτης έπαθε "μπλακ άουτ" με πανεύκολη λέξη και έχασε 3.000 ευρώ!

Ο «Τροχός της Τύχης» είναι μια από τις τηλεοπτικές εκπομπές, που έχουν μοιράσει απίστευτες στιγμές γέλιου και θρυλικές απαντήσεις, όσα χρόνια προβάλλεται στη τηλεόραση. Βέβαια ορισμένες απαντήσεις μπορεί να δικαιολογηθούν λόγω και του άγχους που έχουν οι παίκτες, καθώς δεν είναι συνηθισμένοι μπροστά στις κάμερες.

Αυτό επιβεβαιώνεται από μια απίστευτη απάντηση, που κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ένας παίκτης έχασε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια του. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος έπρεπε να βρει την φράση «Συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων», ενώ έλειπαν μόνο τα γράμματα Ξ και Μ.

Παρόλα αυτά, μπορεί να είχε συγκεντρώσει 3.000 ευρώ και να δήλωσε σίγουρος, όμως τελικά απάντησε «συνταγογράφηση εμετάσεων» και όπως ήταν φυσικό το πλατό έμεινε «άφωνο». Μάλιστα και ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share