Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φτυστή η Ελένη Ράντου: Αυτή είναι η γοητευτική αδελφή της ηθοποιού

Πραγματικά ολόιδιες!

23 Μαρτίου 2022 09:55
Φτυστή η Ελένη Ράντου: Αυτή είναι η γοητευτική αδελφή της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς και, μαζί, μια από τις γυναίκες που εκπέμπουν τη δική τους γοητεία, κάτι που μάλλον... βρήκε από σόι, καθώς στην οικογένειά της φαίνεται πως έχουν τον τρόπο να τραβούν τα βλέμματα.

Σε μια από τις παραστάσεις της Ελένης και, συγκεκριμένα, το «Τζάσμιν» προ διετίας, είχαμε δει πολλά αγαπημένα της πρόσωπα να την υποστηριζουν. Ένα από αυτά ήταν και η Ιωάννα Ράντου, η αδελφή της, και ήταν και ίσως η πρώτη φορά που την είχαμε δει.

Η ομοιότητά τους και η δήλωση της Ράντου για... τα δεύτερα αδέλφια

Οι δυο τους μοιάζουν εκπληκτικά, με την Ιωάννα να είναι εξίσου γοητευτική με την Ελένη, με λίγο πιο μελαμψά χαρακτηριστικά και αντιστοίχως μελαχρινά μαλλιά. Η ομοιότητα στο πρόσωπο και την κορμοστασιά, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα, με το γονίδιο να επιδρά και στην κόρη της δεύτερης.

Ελένη Ράντου και αδελφή

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Τα δεύτερα παιδιά είναι πάντα πιο καταπιεσμένα. Εγώ ήρθα σε μια εποχή που ήταν οικονομικά ζορισμένη η οικογένεια. Να φανταστείς πως το πρώτο πήγαινε ιδιωτικό, το δεύτερο δημόσιο. Έχω την εικόνα σαν να είμαι απ’ έξω. Δεν υπήρχαν λεφτά για port bebe τότε κι εγώ ήμουν σε μια βαλίτσα. Είχα port bebe μια βαλίτσα. Κι έχω την εικόνα να είμαι μέσα και να κλείνουν και λίγο τη βαλίτσα. Όχι τελείως να σκάσω αλλά για να μην ενοχλώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share