Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λουκία Πιστιόλα: «Ήξερα την άγρια πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη!» (Video)

Γιατί δεν έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη

23 Μαρτίου 2022 09:46
Λουκία Πιστιόλα: «Ήξερα την άγρια πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε για το #Metoo.

«Αν η κακοποιητική συμπεριφορά είναι το έντονο φλερτ των ανδρών, το έχω βιώσει πολύ. Όταν οι άνδρες ξεπέρασαν τα όρια, έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει. Έχασα δουλείες εξαιτίας αυτών».

Γιατί δεν έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη; Παράλληλα, στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 22/3, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το τι σημείωσε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης για μία εκ των γυναικών που τον κατηγορεί.

«Ήξερα ότι ο Γιώργος Κιμούλης ήταν αυταρχικός και ότι ο Φιλιππίδης είχε άγρια συμπεριφορά. Θεωρώ σπουδαίες τις γυναίκες που μίλησαν»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου» - Κατάθεση κόλαφος της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Σε πλειστηριασμό βγαίνει από τις 27 Απριλίου το σπίτι που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό, κάτι που αναφέρθηκε στο “Πρωινό” και το ρεπορτάζ έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 675 τ.μ και μέσα έχει δύο μεζονέτες. Είναι και οι δύο ιδιοκτησίας του ηθοποιού, ενώ στη μία μένει η οικογένειά του. Η πρώτη προσφορά είναι 645 χιλιάδες ευρώ και το σπίτι είναι 360 τ.μ!

Ακόμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει δυσκολίες στην υγεία του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης, και είναι «αποστεωμένος», ενώ σηκώνεται μόνο για να πάει στην τουαλέτα!

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε στην εκπομπή πως η πλευρά των δικηγόρων των τριών θυμάτων ζήτησαν οι καταθέσεις τους να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, λοιπόν, κατέθεσε στο ΣΕΗ και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μου και όχι μόνο», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου». Μάλιστα, σημείωσε: «Έζησα καθεστώς βίας και τρόμου». Nα θυμίσουμε ότι η δίκη του έχει δρομολογηθεί για τις 28 Μαρτίου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share