Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης!

Κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή

22 Μαρτίου 2022 15:02
3 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μπορεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο κάποιες από τις σχέσεις του όλα αυτά τα χρόνια έγιναν γνωστές.

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η φωτογραφία πριν το χειρουργείο και το ανατριχιαστικό μήνυμα!

Κλέλια Ρένεση

Το μακρινό 2014 μετά τον χωρισμό της από τον Αντώνη Κανάκη η Κλέλια Ρένεση φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του γνωστού ηθοποιού.

Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην κράτησε πάρα πολύ, ωστόσο οι δυο τους μετά τον χωρισμό παρέμειναν καλοί φίλοι.

Μάλιστα, δε δίσταζαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό εκείνο το διάστημα.

Δαδακαρίδης Ρένεση

Κόρα Καρβούνη

Η δημοσιότητα που δόθηκε στο ξεκίνημα των γυρισμάτων της ταινίας «Έτερος εγώ», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Κόρα Καρβούνη, έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί και η σχέση που διατηρούσαν για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της Εspresso, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Κόρα Καρβούνη ήταν ζευγάρι για ήδη έναν χρόνο, αλλά καθώς και οι δύο ηθοποιοί είναι χαμηλών τόνων και δεν απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, η σχέση τους δεν έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Δαδακαρίδης Καρβούνη

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Οι φήμες ήθελαν ζευγάρι τον γνωστό ηθοποιό και την Ιωάννα Ασημακοπούλου μετά τη συνεργασία τους για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια»

Σύμφωνα με όσα ακούγονταν οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα της οικογενειακής κωμωδίας με κανέναν από τους δύο ηθοποιούς να διαψεύδει κάτι.

Δαδακαρίδης Ασημακοπούλου

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη" - Η αποκάλυψή του για τον Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και αλλά και στο ελληνικό #metoo, για το οποίο είχε μιλήσει και πριν μερικές μέρες. Νωρίτερα, σήμερα το πρωί η Σοφία Παυλίδου, μέσα από την εκπομπή "Open Weekend", σχολίασε επίσης το φαινόμενο αυτό, αναφερόμενη και στη προσωπική της εμπειρία.

Οι δηλώσεις του Δαδακαρίδη

«Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων ετών, έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα και Πάσχα.

Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share