Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποια Κοσιώνη; Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη - Το διαζύγιο και τα τρία παιδιά (photos)

Παντρεύτηκαν το 2006!

18 Φεβρουαρίου 2024 17:13
Ποια Κοσιώνη; Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη - Το διαζύγιο και τα τρία παιδιά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1989 από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Πριν γνωρίσει τη Σία Κοσιώνη ο ίδιος ήταν παντρεμένος με μία κούκλα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, αλλά πήρε διαζύγιο.

Δείτε επίσης: «Τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη...» - Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο της

Το διαζύγιο από την Κάλλια Καμπουρίδου

Στις 15 Ιουλίου 2006 παντρεύεται την Κύπρια επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία θα αποκτήσει δύο παιδιά: Τον Παύλο και την Δανάη. O ίδιος έχει δηλώσει εμφατικά ότι δεν θα «ήθελε με τίποτα να ασχοληθούν με την πολιτική».

Κάλλια Καμπουρίδου

Όσον αφορά το συναισθηματικά φορτισμένο όνομα που επωμίστηκε ο γιος του, ο ίδιος υπογραμμίζει: «Το όνομα θα το κάνει δικό του, γράφοντας τη δική του ιστορία. Οι άνθρωποι πηγαίνουν μπροστά, όχι πίσω. Και εμένα, παρότι έχω, όπως προανέφερα, «λογαριασμούς» με τον πατέρα μου, πιο πολύ σήμερα με ενδιαφέρει να είμαι ο πατέρας του Παύλου παρά ο γιος του Παύλου».

Μπακογιάννης Καμπουρίδου γάμος

Το ζευγάρι έζησε για 7 χρόνια μαζί σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2013 αποφάσισε ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κάλλια Καμπουρίδου

Στάζει μέλι η Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: Η δήλωση που θα συζητηθεί (Video)

Η Σία Κοσιώνη μιλά προσωπικά στην Έλενα Κατρίτση και μεταξύ άλλων αναφέρεται στον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη με μία δήλωση που θα συζητηθεί.

«Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το "όλα θα πάνε καλά”, η αισιοδοξία του. Η ηρεμία και το χαμόγελο του. Μπορεί να γειώνει τις καταστάσεις. Και ταυτόχρονα είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα». Παραλληλα, δείτε εδώ μία αφιέρωση που έκανε στον «έρωτά» της και το φιλί στο στόμα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Σία Κοσιώνη γαι τον Κώστα Μπακογιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share