Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος στο Instagram - Η φωτογραφία με πιθήκους

«Συγγνώμη, ποιος είσαι; Είσαι θεός»

22 Μαρτίου 2022 12:22
Πάνος Καμμένος: Αγνώριστος στο Instagram - Η φωτογραφία με πιθήκους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Καμμένος είναι αγνώριστος. Δεν είναι μόνο ότι έχει χάσει αρκετά κιλά αλλά δείχνει και πολύ νεότερος, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram του ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ακόλουθοί του στο instagram του κάνουν κολακευτικά σχόλια όπως «συγγνώμη, ποιος είσαι;» «είσαι θεός». Κάποιοι, μάλιστα, τον αποκαλούν από «στυλάκι έως στυλάρα».

Στις φωτογραφίες του ο Πάνος Καμμένος επιλέγει να χρησιμοποιεί και φίλτρα. Όμως, το concept των φωτογραφήσεων είναι αρκετά προχωρημένο. Κι αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς. Σε αυτή τη φωτογραφία ο Πάνος Καμμένος ποζάρει μπροστά από έναν καλοντυμένο πίθηκο, που φορά μέχρι και γυαλιά ηλίου.

Η μεγάλη ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Alpha - Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χθες (21/3) απουσίαζε από την εκπομπή Super Κατερίνα, λόγω κάποιων προγραμματισμένων εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί, όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής. «Πάμε να ξεκινήσουμε, να πούμε ότι ο Ανδρέας μας απουσιάζει, έχει πάει να κάνει κάποιες εξετάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σήμερα (22/3), ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον υποδέχεται και να τον ρωτά για την υγεία του. Ο ίδιος με την σειρά του απάντησε: «Άργησα δύο μήνες, μου έγινε η καλύτερη κριτική που μου έχει γίνει ποτέ. Δηλαδή ‘’αντί να ασχολείσαι με την τηλεόραση, ασχολήσου με τον εαυτό σου». Και πρόσθεσε:« Έπρεπε να έχω πάει πριν δύο μήνες που σημαίνει ότι θα ξανά κάνω όλες τις εξετάσεις και Μεγάλη Δευτέρα θα πάω να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share