Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η μεγάλη ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Alpha - Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του

Bρέθηκε κανονικά στο πλατό της εκπομπής σήμερα (22/3)

22 Μαρτίου 2022 11:56
Η μεγάλη ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον Alpha - Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χθες (21/3) απουσίαζε από την εκπομπή Super Κατερίνα, λόγω κάποιων προγραμματισμένων εξετάσεων που έπρεπε να υποβληθεί, όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Πάμε να ξεκινήσουμε, να πούμε ότι ο Ανδρέας μας απουσιάζει, έχει πάει να κάνει κάποιες εξετάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σήμερα (22/3), ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον υποδέχεται και να τον ρωτά για την υγεία του. Ο ίδιος με την σειρά του απάντησε: «Άργησα δύο μήνες, μου έγινε η καλύτερη κριτική που μου έχει γίνει ποτέ. Δηλαδή ‘’αντί να ασχολείσαι με την τηλεόραση, ασχολήσου με τον εαυτό σου». Και πρόσθεσε:« Έπρεπε να έχω πάει πριν δύο μήνες που σημαίνει ότι θα ξανά κάνω όλες τις εξετάσεις και Μεγάλη Δευτέρα θα πάω να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω».

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η άγνωστη ιστορία με τον Δημήτρη Κοντομηνά!

ανδρεασ-μικρουτσικοσ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε άλλο ένα παρασκήνιο στη Super Katerina, που αφορά τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, και το Dream Show. Ποια είναι αυτή η άγνωστη ιστορία;

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πάει στον ALPHA πρότεινε να κάνουν ένα talent show, σαν το Fame Story, με ορισμένες παραλλαγές προκειμένου να μην τους μηνύσει ο ANT1. Έτσι, έπεσε η ιδέα να κάνουν έναν διαγωνισμό με ηθοποιούς που είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, η «μέρα με τη νύχτα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο, αφού έπρεπε να κάνουν 10-15 θεατρικές πράξεις. Το Dream Show ήταν ένα δύσκολο σόου, αφού ήταν μάλιστα και live. Από το συγκεκριμένο διαγωνισμό μάλιστα είχε αναδειχθεί κι ο Ανδρέας Γεωργίου, όπως φαίνεται κι από το απόσπασμα που παίχτηκε στη Super Katerina.

Μια μέρα όμως, αφότου τελείωσαν οι πρόβες, τηλεφωνεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Ανδρέα Μικρούτσικο και του είπε το εξής: «Ανδρέα μου, θα έρθεις στο σπίτι να δούμε μαζί το Dream Show». Παρόλα αυτά, το σόου ήταν live και το γύριζαν ζωντανά. «Το ακούω και αναρωτιέμαι τι λέει ο άνθρωπος. “Αφού το παρουσιάζω”». Τότε, έκανε τη συνειδητοποίηση ότι ο κουμπάρος του τον είχε σαν «μουσαφίρη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share