Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με το Νίκο Σαμοΐλη

Το γνωρίζατε;

22 Μαρτίου 2022 11:54
Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με το Νίκο Σαμοΐλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το διαζύγιο της με το Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια προχώρησε στην προσωπική της ζωή και γύρισε σελίδα, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Σαμοΐλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Δείτε επίσης: Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι: Τα "έσπασαν" μέχρι πρωίας στην Βίσση, Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι τη διαφορά ηλικίας που έχουν. Κι όμως, δεν υπάρχει καμία διαφορά, καθώς είναι συνομήλικοι. Η Αννίτα Πάνια γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1970, ενώ ο Νίκος Σαμοΐλης στις 17 Ιανουαρίου του ίδιου έτους.

Δεν προκύπτει κανένα χάσμα, αν αναλογιστεί κανείς πως με τον Νίκο Καρβέλα, η παρουσιάστρια είχε 19 χρόνια διαφορά!

Αννίτα Πάνια Νίκος Σαμοΐλης

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Αννίτας Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην επαγγελματική της καριέρα, ενώ οι σπουδές τις δεν είχαμε καμία σχέση με το τωρινή της ενασχόληση. Τότε όπως φαίνεται κάτι διαφορετικό την είχε τραβήξει και αυτό ήταν η γαλλική φιλολογία.

Ωστόσο, κάτι που ίσως δεν ξέρατε για την Αννίτα είναι η καταγωγή της. Η ίδια μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share