Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχει περίπτωση: Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Αυτιά!

Πλάκα κάνεις!

22 Μαρτίου 2022 11:05
Δεν υπάρχει περίπτωση: Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Αυτιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αυτιάς μπαίνει σχεδόν καθημερινά στα σπίτια μας, ενημερώνοντας μας για τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου στην Σάμο. Αργότερα, η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.

Δείτε επίσης: Η «βόμβα» της χρονιάς στον ΣΚΑΪ: Η Άννα Μαρία του Big Brother «ζευγάρι» με τον Γιώργο Αυτιά!

Γιώργος αυτιάς

Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση.

Αυτό που αρκετοί αγνοούν είναι πως ο γνωστός δημοσιογράφος έχει περάσει τα 60 και τον φετινό Ιούλιο θα κλείσει τα 65, αφού γεννήθηκε το 1957! Σίγουρα δεν του φαίνεται πάντως!

Αποκάλυψη Μάγδας Τσέγκου για Γιώργο Αυτιά: «Δεν το ξέρει κανείς αυτό»

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε η Μάγδα Τσέγκου, η οποία αναφέρθηκε και στον πρώην συνεργάτη της Γιώργο Αυτιά. Παράλληλα, δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μάγδα Τσέγκου και πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«Έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά ήταν μόνο για την πρωινή ζώνη και δεν θα ξανακάνω ποτέ. Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Ο χαμός του μάς δίδαξε πολλά», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΙ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές», είπε η Μάγδα Τσέγκου και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Αυτιά: «Μιλάμε αρκετά συχνά, δεν το ξέρει κανείς αυτό, δεν είναι γνωστό. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο και μίλησε και με μένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Πλέον έχουμε τις καλύτερες σχέσεις από ποτέ. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος».

Η Μάγδα Τσέγκου είπε στη συνέχεια για τα ριάλιτι και τους ανθρώπους που λαμβάνουν μέρος σε αυτά: «Πόσα ριάλιτι και πόσοι σταρ; Νιώθουν ότι είναι κάτι σημαντικό, είναι θλιβερό. Τρώμε στην μάπα ανθρώπους που είναι τίποτα από τα ριάλιτι!».

«Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: “Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη”. Δεν μου φάνηκε καθόλου αστείο. Αυτό το σχόλιο προσέβαλε όχι μόνο εμένα, αλλά όλες τις γυναίκες», είπε κλείνοντας η Μάγδα Τσέγκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share