Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Πασχάλη Τερζή: Ποιοί τον τελείωσαν; Ο θάνατος και τα κυκλώματα, που λύγισαν τον τραγουδιστή!

Άγνωστες πτυχές

21 Μαρτίου 2022 16:01
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Πασχάλη Τερζή: Ποιοί τον τελείωσαν; Ο θάνατος και τα κυκλώματα, που λύγισαν τον τραγουδιστή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασχάλης Τερζής: Γιατί ο πασίγνωστος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να τα παρατήσει όλα. Ποιοι τον… τελείωσαν και όσα έγιναν και δεν κυκλοφόρησαν. Ποιος θάνατος διάσημου και πολύ αγαπημένου τραγουδιστή, του άλλαξε τη ζωή…

Ονειρο απατηλό αποτελεί για τους χιλιάδες θαυμαστές του, η επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στην νύχτα αλλά και το τραγούδι γενικότερα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια απέχει φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει.

Ο ίδιος έχει αποφασίσει να ρίξει αυλαία σε μια ένδοξη καριέρα κι ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας του. Πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη φάρμα του έξω από τη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια του και τα φιλαράκια του που τον επισκέπτονται.

Για πολλούς η στάση αυτή του Τερζή αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο κάποιος να παρατάει μια καριέρα και να γυρίζει την πλάτη σε δόξα και χρήμα.

Κι όμως ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής ακολουθώντας τα βήματα του ειδώλου του αποφάσισε να αποτραβηχτεί οριστικά. Για τον Τερζή, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο οποίος μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισε να σταματήσει από τη νύχτα και να μην επιστρέψει ποτέ έως το τέλος της ζωής του λειτούργησε σαν δάσκαλος του όχι μόνο στο τραγούδισμα, αλλά και ως στάση ζωής.

Ο θάνατος του Δημήτρη Μητροπάνου

Οι κοντινοί του άνθρωποι δεν προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, μιας και ήξεραν τα τελευταία χρόνια την επιθυμία του. Ο θάνατος του κουμπάρου του Δημήτρη Μητροπάνου ήταν ίσως η αφορμή για να πάρει μια ώρα αρχύτερα τη μεγάλη απόφαση. Για τον Τερζή, ο Μητροπάνος ήταν κάτι παραπάνω από φίλος και συνάδελφος. Τους ένωνε η κουμπαριά αλλά και μια σχέση σχεδόν αδελφική. Όταν λοιπόν τα προβλήματα υγείας λύγισαν τον Μητροπάνο, ο Τερζής αποφάσισε ότι έφθασε η ώρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να χαρεί την οικογένεια του που τόσο του είχε λείψει όλα αυτά τα χρόνια που έχτιζε τη μεγάλη καριέρα του. Το καμπανάκι των γιατρών για τα δικά του προβλήματα υγείας σίγουρα επέσπευσαν τις εξελίξεις.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Πασχάλη Τερζή: Ποιοί τον τελείωσαν; Ο θάνατος και τα κυκλώματα, που λύγισαν τον τραγουδιστή!

Ο «πόλεμος» και τα κυκλώματα

Τα αίτια που οδήγησαν τον αγαπημένο ερμηνευτεί να αποσυρθεί όμως κρύβονται και στη νύχτα. Αυτή που έφαγε με το κουτάλι και πλέον δεν τον συγκινεί. Ο «πόλεμος» μεταξύ των συναδέλφων, η κατάσταση στα νυχτερινά μαγαζιά που τόσο έχει αλλάξει και φυσικά οι άνθρωποι που πλέον δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς που είχε μάθει ο Τερζής να συνεργάζεται. Άλλωστε ο ίδιος έκανε την καριέρα του με τη φωνή του και τα τραγούδια και όχι με το lifestyle που κυριαρχεί στις μέρες μας.

Τα κυκλώματα δηλητηρίασαν ακόμη περισσότερο την ευαίσθητη ψυχή του.

Η κόρη του, Γιάννα που προσπαθεί να χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς αρκετές δυσκολίες ακόμη και από ανθρώπους που έχουν βοηθηθεί από τον πατέρα της. Η ίδια ποτέ δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει το όνομα του Πασχάλη, ούτε να τον βάλει ως μέσον. Ο λαϊκός βάρδος παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα κι αν ακόμη κι αν δεν παρεμβαίνει δεν κρύβει την πικρία και την αποστροφή του μερικές φορές για την κατάσταση.

Για όλα τα παραπάνω η απόφαση του μοιάζει οριστική και αμετάκλητη. Αφήνει ίσως ένα μικρό παράθυρο για μια δισκογραφική επιστροφή αν και αυτή δεν είναι ούτε στα άμεσα σχέδια του, ούτε στις προτεραιότητες. Οπως λέει στους λιγοστούς φίλους που συναντά στην φάρμα του ή στα τοπικά καφενεδάκια της περιοχής: « Ο δικός μου ο δρόμος έχει χρόνια διαλέξει,στην οδό γράφει μόνος επικίνδυνη λέξη. Ο δικός μου ο δρόμος δε μου δείχνει αστέρι, για αγάπη μου δίνει μια βαλίτσα στο χέρι…»

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Πασχάλη Τερζή: Ποιοί τον τελείωσαν; Ο θάνατος και τα κυκλώματα, που λύγισαν τον τραγουδιστή!

«Οριστική η απόφαση του να σταματήσει»

Για τον Πασχάλη Τερζή και την απόφαση του να αποσυρθεί από το τραγούδι μίλησε ο φίλος και συνεργάτης του Χρήστος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο Πασχάλης Τερζής δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους: «Ηταν καλοκαίρι και τον πήρα ένα τηλέφωνο για να του στείλω ένα τραγούδι.

Ηταν το «Αρχιπέλαγος» σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη. Βάζω στον φάκελο την κασέτα και τη στέλνω με το ταχυδρομείο. Επειτα από κάνα μήνα τού τηλεφωνώ και τον ρωτάω: «Κύριε Πασχάλη, πώς σας φάνηκε το τραγουδάκι;» Και μου απαντάει: «Ποιο τραγουδάκι, αδερφέ μου; Τραγουδάρα!. Ο Πασχάλης είπε και άλλα τραγούδια μου. Εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης και πολύ πιστός φίλος».

Για την απόφαση του τόνισε: «Ισως επειδή είδε τα κακώς κείμενα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ίσως γιατί ο Πασχάλης είναι χορτασμένος απ’ όλα.

Ήθελε να απομονωθεί στη φάρμα που έχει έξω από τη Θεσσαλονίκη και να είναι με την οικογένειά του. Φέτος, επειδή έκανα κάποια τραγούδια σε σάουντρακ και του πρότεινα, μου απάντησε: «Οχι, Χρήστο. Εχω σταματήσει από αυτό!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share