Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι 44 φωτογραφίες έφηβων στο κινητό του - Το εξώδικο Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια και η κόντρα του δικηγόρου με την Καινούργιου (video)

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιάννη Βλάχου για το πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε ο κατηγορούμενος

21 Μαρτίου 2022 12:51
Δημήτρης Λιγνάδης: Οι 44 φωτογραφίες έφηβων στο κινητό του - Το εξώδικο Τζεφ Μοντάνα στον Αλέξη Κούγια και η κόντρα του δικηγόρου με την Καινούργιου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Υπάρχει πληθώρα συνομιλιών με αρκετά άτομα στην κατοχή του Δημήτρη Λιγνάδη», ανέφερε ο δικηγόρος των καταγγελλόντων εξωτερικού Γιάννης Βλάχος. «Από μακροσκοπική εξέταση είναι προφανές ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στην εφηβεία.

Είναι απεικονίσεις σωμάτων που προκαλούν στην πρόκληση γενετήσιας διέγερσης» πρόσθεσε ο δικηγόρος, ο οποίος έκανε λόγο για την ύπαρξη 44 φωτογραφιών. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης θα κληθεί να απαντήσει στο δικαστήριο αν γνωρίζει τους νεαρούς που είχε φωτογραφίες τους στο κινητό του.

«Δεν ντρέπεστε λιγάκι;»: Πανικός στον «αέρα» με Κούγια – Χρηστίδου (Video)

Ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται στο ΜΟΔ για βιασμό ανηλίκου, είχε άλλη μια αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούριου, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και την κατηγόρησε για παραποίηση των λεγομένων του, καθώς υποστήριξε ότι αφενός δεν έπαιξε ολόκληρη η συνέντευξη, αφετέρου έγινε... κοπτορραπτική.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κούγιας: «Και εσείς κάνατε μια απρέπεια σε βάρος μου. Ήρθατε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού και κάνατε κοπτοραπτική σε αυτά που είπα».

Καινούργιου: «Μιλήσατε 17 λεπτά και είπατε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, δεν κάναμε κοπτοραπτική όμως. Κόψαμε το κομμάτι για τον συγκεκριμένο μάρτυρα και τα υπόλοιπα θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες»

Κούγιας: «Κυρία Καινούργιου, είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου πως όταν προσκαλείς κάποιον – και εσείς με προσκαλείτε – να τον σέβεστε. Βγαίνω στην τηλεόραση όταν διαστρεβλώνονται κάποια πράγματα και βγαίνουν άλλα προς τα έξω»

Κούγιας: «Κοπτοραπτική κάνατε αλλά θα τα δούμε αυτά τα πράγματα αλλού… Όταν δω τι έχει πει ο καθένας για μένα και τι έχει κάνει εις βάρος μου και εις βάρος των ανθρώπων που έχω την τιμή να υπερασπίζομαι, τότε όλοι θα λογοδοτήσουν… Ο κόσμος μέσα από μια συνέντευξη περιμένει να ενημερωθεί. Και είναι πολύ σημαντικό που επέλεξα να μιλήσω σε εσάς…Αλλοιώσατε το περιεχόμενο της συνεντεύξεώς μου…

Έχω το αντίγραφο της εκπομπής. Ενώ μίλησα για την υπόθεση της Τοπαλούδη και περίμενα να δω αυτό, τελικά δεν το παίξατε. Η κυρία με παραπλάνησε ότι θα έρθει να μιλήσουμε για την Τοπαλούδη. Συμφωνήσαμε δε, ότι θα γίνει αυτούσια η παρουσίαση της συνεντεύξεώς μου».

Καινούργιου: «Σας τέθηκαν ερωτήσεις και απαντήσατε. Σε καμία περίπτωση δεν διαστρεβλώσαμε τα λόγια σας. Παίξαμε απλά ένα απόσπασμα»

Κούγιας: «Ποιο απόσπασμα; Από μια συνέντευξη 20 λεπτών παίξατε τρία λεπτά»

Καινούργιου: «Άρα ο χρόνος σας ενόχλησε. Να το παίξουμε αύριο ολόκληρο»

Κούγιας: «Με καλέσατε να μιλήσουμε γι’ αυτό;»

Καινούργιου: «Εσείς το πήγατε εκεί. Εγώ το είχα αφήσει πίσω»

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην κατάθεση του Αλί και υποστήριξε πως σε λίγο καιρό θα εκπλαγούμε από την εξέλιξη της δίκης με τους τόνους να ανεβαίνουν και πάλι.

Κούγιας: «Δεν έχει βγει κανείς να στηρίξει τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάνετε αυτού του είδους τις εκπομπές και καλείτε όποιον είναι εναντίον του Λιγνάδη»

Καινούργιου: «Εσάς καλούμε»

Κούγιας: «Έχετε καλέσει κανέναν να υπερασπιστεί τον Λιγνάδη;»

Καινούργιου: «Αφού δεν βρίσκουμε κανέναν κύριε Κούγια»

Κούγιας: «Έχει 14 μάρτυρες»

Καινούργιου: «Δώστε μας τα ονόματα να τους πάρουμε τηλέφωνο»

Κούγιας: «Να βγουν σε μια εκπομπή τριών λεπτών;»

Καινούργιου: «Η κυρία Κούρκουλα που την καλέσαμε δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο. Δε θέλει κανείς να τον στηρίξει»

Κούγιας: «Δυστυχώς η δικαιοσύνη λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από την τηλεόραση. Επειδή εγώ λειτουργώ στη δικαιοσύνη 47 χρόνια θα το πω απλά, θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στην υπόθεση Λιγνάδη και εσείς και όλοι αυτοί που την οργάνωσαν».

Εξώδικο σε Κούγια από Jeff Montana

Tην ίδια στιγμή μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στην Jeff Montana και τον Αλέξη Κούγια, με την πρώτη μάλιστα να του στέλνει εξώδικο, ζητώντας να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, να μην τη βρίζει και να μην την προσβάλει. Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την απόφασή της αυτή, αλλά και με τη γνωριμία της με τον γνωστό ποινικολόγο από όταν ήταν σε παιδική ηλικία. «Είμαι μάρτυρας κατηγορίας και το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κούγιας. Μάλιστα, ο ίδιος μέσα στη δικαστική αίθουσα ρώτησε γιατί με βάλανε μάρτυρα κατηγορίας, αναφερόταν συνεχώς στο όνομά μου ως μάρτυρας κατηγορίας και μου φαίνεται πολύ υποκριτικό να βγαίνει έξω από την αίθουσα και να λέει στα κανάλια το αντίθετο. Του ζήτησα με το εξώδικο να έχει όρια στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλαδή να μη με βρίζει και να μη με προσβάλλει. Με χρησιμοποιεί ως ο εύκολος στόχος. Το πορνογραφικό υλικό έπεσε σαν βόμβα στο δικαστήριο και τον “πάγωσε”», είπε σχετικά η Τζεφ Μοντάνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share