Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η κούκλα μαμά της Τατιάνας Στεφανίδου

Είχε να μοιάσει!

20 Μαρτίου 2022 21:14
Αυτή είναι η κούκλα μαμά της Τατιάνας Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και όπως φαίνεται είχε να μοιάσει μιας και η μητέρας της είναι επίσης πολύ όμορφη.

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει.

Ωστόσο, έχετε δει την κούκλα μητέρα της, Άννα Στεφανίδου;

Δείτε φωτογραφία με τη μητέρα της Τατιάνας

 Αυτή είναι η κούκλα μαμά της Τατιάνας Στεφανίδου

Μικρό και πρακτικό: Η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε για πρώτη φορά το νέο της αυτοκίνητο

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις κορυφαίες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει εξαργυρώσει την επιτυχία της εδώ και αρκετά χρόνια με μια περιουσία αξιοπρόσεκτη, «χτίζοντας» ένα δικό της παράδεισο με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται πια στον Alpha και παρουσιάζει το «T-LIve», κάτι που την έχει ξαναφέρει σε… πλήρεις ρυθμούς μαζί με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της. Για το λόγο αυτό, θα χρειάζεται σίγουρα διευκολύνσεις στη μετακίνηση και έχει φροντίσει για αυτό.

Η... έξυπνη λύση της Στεφανίδου

Η Στεφανίδου, μάλιστα, μας έδειξε τις προηγούμενες μέρες ένα νέο αυτοκίνητο, ή έστω ήδη υπάρχουν που μας παρουσιάζεται για πρώτη φορά, φανερώνοντας το στυλ της, όπως αποτυπωθεί μέχρι και στο πατρικό της σπίτι. Είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο πολλοί επιλέγουν στην Αθήνα, με ευκολία στη μετακίνηση και το πάρκινγκ.

Κάπως έτσι, η ίδια έχει βρει τη λύση σε ένα αυτοκίνητο μικρό, αλλά κυρίως πρακτικό, με τους ακολούθους της να αντιδρούν με πολλά σχόλια επιδοκιμασίας για τη συγκεκριμένη της επιλογή σε σχετική ανάρτηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share