Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η... κινηματογραφική πρόταση γάμου του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά - Ο λόγος που το έκανε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Το εξήγησε αρκετά χρόνια αργότερα

20 Μαρτίου 2022 14:45
Η... κινηματογραφική πρόταση γάμου του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά - Ο λόγος που το έκανε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι εδώ και αρκετά χρόνια μαζί, έχοντας παντρευτεί από το 2009 κι έχοντας ένα γιο, τον Χάρη, με την πρόταση γάμου που της έκανε ο κωμικός να μένει στην ιστορία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε μία παράσταση του Μικρού Άλσους. Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η Έλενα Τσαβαλιά «Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο». Ενώ ο Σεφερλής έχει σχολιάσει ότι «Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Η σημειολογία της πρότασης γάμου

Όταν χώρισαν και οι δύο, ήρθαν πιο κοντά και έκαναν σχέση. Ύστερα από 6 χρόνια σχέσης και ενώ το παιδί τους, ο Χάρης ήταν 5 ετών, της έκανε πρόταση στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Παντρεύτηκαν στο Island στη Βάρκιζα στις 3 Σεπτεμβρίου 2009. Στο γάμο τους βρέθηκαν δημοφιλή πρόσωπα όπως η Ελεονώρα Μελέτη, ο Νίκος Βέρτης, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, ο Λευτέρης Πανταζής και άλλοι.

Ο ηθοποιός, στο παρελθόν, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» και αποκάλυψε τον λόγο που έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαβαλιά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, με το ζευγάρι τώρα να είναι έτοιμο για το επόμενο «βήμα» του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share