Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει αν θα ξαναπήγαινε Eurovision

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

19 Μαρτίου 2022 21:18
Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει αν θα ξαναπήγαινε Eurovision
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Παπαρίζου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και νικήτρια της Eurovision 2005 για την Ελλάδα, παραχώρησε συνέντευξη στην Konnie Μεταξά για την εκπομπή "Mega Star" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εκπροσωπούσε ξανά τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ από ποια πάθηση ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια η Έλενα Παπαρίζου.

Η εξομολόγηση της Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την επανένωση των Antique: "Ήθελα να ενώσω ξανά τους Antique και φέτος το καταφέραμε. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία. Μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι αρνητική στο να πάει στη Eurovision. Η ίδια εξήγησε: "Το θέμα έχει να κάνει πάντα με το τραγούδι, αλλά για ποιον λόγο να μην πάνε πιο νέα παιδιά στη Eurovision; Αν είχα ένα τραγούδι που με γέμιζε και θα ήθελε ο κόσμος να πάω θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά, αλλά επειδή το έχω κάνει είναι πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία".

Έλενα Παπαρίζου: Δε φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχει με το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη!

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τα τελευταία δέκα χρόνια στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη.

Το ζευγάρι, αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει αφήσει να αναφερθεί κατά καιρούς το πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!», είχε δηλώσει στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια.

παπαρίζου καψάλης διαφορά ηλικίας

Όπως έχει αποκαλυφθεί, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας Καψάλης ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, αν και δεν φαίνεται καθόλου. Η τραγουδίστρια είναι γεννημένη το 1982 ενώ ο σύζυγός της το 1970.

12 χρόνια δεν τα λες και λίγα, ωστόσο φαίνονται συνομήλικοι!

Ελάχιστοι το ήξεραν: Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στα μάτια του Ανδρέα Καψάλη. Η τραγουδίστρια η οποία πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε πολύ ευχάριστα νέα είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών τον Απρίλιο του 2012 και αμέσως ήρθαν κοντά. Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει πολύ σύντομα και από τους πρώτους μήνες της σχέσης του αναζητούσαν σπίτι στην Βούλα ή τη Γλυφάδα. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share