Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η ηλικία της Ρούλας Κορομηλά

Παραμένει εντυπωσιακή!

19 Μαρτίου 2022 15:57
Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η ηλικία της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά έχει σημειώσει μία ιστορική πορεία στην ελληνική τηλεόραση και το όνομα της έχει συνδεθεί με την παρουσίαση, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

 Δεν της φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η ηλικία της Ρούλας Κορομηλάς

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και ας μην το έχουμε συνειδητοποιήσει. Για την ακρίβεια 42 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ανεπανάληπτη Ρούλα Κορομηλά, έκανε το τηλεοπτικά της ντουπέτο.

Άραγε πόσο χρονών είναι σήμερα;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957, άρα σήμερα είναι 65 χρονών και παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή. Με την ευκαιρία, ανακάλυψε εδώ την άγνωστη καταγωγή της Ρούλας Κορομηλάς.

"Δυσκολία στην αναπνοή και...": Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά!

Η Ρούλα Κορομηλά παλεύει με την ασθένεια που την είχε χτυπήσει πριν χρόνια όταν ακόμη δούλευε στην τηλεόραση του Alpha και αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια εξαφανίζεται από την σόουμπιζ κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του youweekly «ανακαλύψαμε ότι η Ρούλα το 2009 έκανε αγωγή για ένα δημοσίευμα που αφορούσε στην ίδια και σε μια δήθεν μεταφορά της με ασθενοφόρο στο metropolitan από υπερβολική χρήση…Botox!!! Η λαμπερή παρουσιάστρια λοιπόν, αναγκάστηκε για να στηρίξει την αγωγή της να εξηγήσει τι ακριβώς είχε και για ποιο λόγο πήγε στο νοσοκομείο!!! Παρουσιάζουμε απόσπασμα του δικογράφου στο οποίο η Ρούλα Κορομηλά λέει οτι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα» μια ασθένεια που τσακίζει το μυικό σύστημα με χορήγηση κορτιζόνης και με πολλές παρενέργειες.

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά!

Τι λέει η ίδια η Ρούλα για τον προσωπικό της Γολγοθά:

«Το 2007 ενώ είχα ξεκινήσει την συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσίασα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άρχισα να αισθάνομαι έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο Metropolitan τον Μάιο του 2007 όπου παρέμεινα για περίπου δύο μήνες. Μέσα μετά την εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο, μου χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως, υψηλές δόσεις κορτιζόνης και μετά από μία δαιδαλώδη διαδρομή με πολλές επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί μου κατέληξαν στη διάγνωση της ασθενείας μου, η οποία είναι το αυτοάνοσο νόσημα «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσιτιδα». Το νόσημα αυτό, αρκετά σπάνιο στην εμφάνισή του, χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις αλλοιώσεις του μυϊκού συστήματος, είναι χρόνιο νόσημα με υφέσεις και εξάρσεις, μη θεραπεύσιμο και απαιτεί συνεχή και δια βίου ιατρική παρακολούθηση. Αυτό σημαίνει συχνές εισαγωγές μου στα Νοσοκομεία για την θεραπευτική αγωγή η οποία, λόγω των ισχυρών φαρμάκων και υψηλών δόσεών τους, έχει πολλές και επίπονες παρενέργειες στον οργανισμό μου, όπως ενδεικτικά αδυναμία κίνησης και μυϊκούς πόνους. Κυρίως, όμως και επιπροσθέτως, οι υψηλές δόσεις ενδοφλέβιας κορτιζόνης έχουν σαν αποτέλεσμα παρενέργεια και αλλοίωση της εμφάνισής του ασθενούς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share