Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω ρίζες από τους Ρομά»

Τι άλλο αποκάλυψε;

19 Μαρτίου 2022 15:24
Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω ρίζες από τους Ρομά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγωγή του και στο μπούλινγκ που υπέστη σε νεότερη ηλικία.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για ναρκωτικά στην Αρτέμιδα

«Ήμουν σκληροτράχηλο παιδί. Δεν έδινα σημασία σε τέτοια πράγματα. Εξάλλου, επειδή δεν τους έζησα πολύ τους γονείς μου, δεν το ήξεραν οι περισσότεροι ότι είμαι Ρομά. Πολύ αργότερα το έμαθα κι εγώ ότι έχω ρίζες από τους Ρομά», είπε αρχικά.

Ζαφείρης Μελάς ρομά

Και πρόσθεσε: «Δεν ασχολιόμουν καθόλου με το μπούλινγκ, τα χαζά αυτά. Δεν με ενδιέφερε. Κοίταζα μόνο τον εαυτό μου και πώς θα είμαι εγώ καλά. Να μην ενοχλώ και να μην με ενοχλούνε. Στο σχολείο είχαμε κάποια τέτοια παιδιά, αλλά τα απέφευγα, δεν τους έδινα σημασία. Ήξερα ότι κακό θα μου κάνουν κι όχι καλό».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του, σημειώνοντας: «Μπήκα νωρίς στη βιοπάλη. Όταν παλεύεις με θηρία αναγκάζεσαι να γίνεις σκληροτράχηλος για να τα δαμάσεις. Είναι γεγονός αυτό».

Ζαφείρης Μελάς: «Αν δεν κουνήσεις την ουρά σου... Είμαι και με τις δύο πλευρές!»

Για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι και με τις δυο μεριές, εξηγώντας το λόγο της άποψης του.

«Είμαι και με τις δύο τις πλευρές. Μια λαϊκή παροιμία λέει αν δεν κουνήσεις την ουρά σου δεν… Και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αυτού του είδους οι άνθρωποι που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πιέσουν. Δεν περίμενα από τόσο σπουδαίους ηθοποιούς, πώς γίνεται αυτό το πράγμα;

Σκέψου εμένα σαν πατέρα στην κόρη μου να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έκανα ό,τι μπορεί να κάνει ένας σοβαρός πατέρας. Να τον πάρω από το αφτί και να γίνει αυτό που δεν πρέπει να γίνει. Είναι σίγουρο όμως; Αλλά και γιατί να μην είναι σίγουρο; Αφού βγαίνει και το λέει δημόσια. Γιατί να εκτεθεί; Άρα είναι αλήθεια.

Άκουσα τον Χαϊκάλη που έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος με την κοπέλα και προσπαθούσε να την πείσει κι επέμενε. Δεν έκανε κάτι που να φανεί ότι ήταν βιασμός. Είπε η κοπέλα ότι την έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε χυδαία πράγματα. Κλείσε το ρε κορίτσι μου! Τι κάθεσαι και τ’ ακούς;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζαφείρης Μελάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share