Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ήταν ένα «βήμα» από το γάμο: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός ήταν η σχέση του Κρατερού Κατσούλη πριν από την Κατερίνα Καραβάτου

Πανέμορφη και εντυπωσιακή

19 Μαρτίου 2022 13:19
Ήταν ένα «βήμα» από το γάμο: Αυτή η πασίγνωστη ηθοποιός ήταν η σχέση του Κρατερού Κατσούλη πριν από την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έγινε γνωστός στην προσωπική του ζωή περισσότερο για το 10ετή του γάμο με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο όμως να έχει νωρίτερα τις δικές του περιπέτειες, με την πρώην σύζυγό του μάλιστα να φαίνεται ερωτευμένη μετά το διαζύγιο.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, είχε κάποτε σχέση με συνάδελφό του, η οποία πλέον έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση, αλλά την εποχή που ήταν μαζί, υπήρξε αρκετά αναγνωρίσιμη και, μάλιστα, από τις πιο γοητευτικές.

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Κρατερός Κατσούλης και Εύα Κοτανίδου

Η απάντηση για το αν είναι ερωτευμένος

Παράλληλα, με τον τρόπο του, μας ενημέρωσε πως... είναι ερωτευμένος. Το είπε, συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με την Ναταλία Γερμανού, δίνοντας μια «πικάντικη» απάντηση.

Την ώρα που έπαιζαν, η Ναταλία του έκανε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος. «Πάντα είμαι ερωτευμένος», ήταν η απάντηση του Κρατερού, αφήνοντας να... αιωρείται το τι συμβαίνει στα αισθηματικά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share