Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Άννα: Ποια είναι η «άγνωστη» κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Οι εμφανίσεις της που έχουν αφήσει εποχή

18 Μαρτίου 2022 15:30
Πριγκίπισσα Άννα: Ποια είναι η «άγνωστη» κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Άννα είναι η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και πρόκειται για μία πριγκίπισσα ιδιαίτερα χαμηλών τόνων.

Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, που μοιάζει αρκετά με την αδελφή της βασίλισσας Ελισσάβετ, Μαργαρίτα. Η πριγκίπισσα Άννα κρατούσε αποστάσεις από την οικογένειά της και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας. Από εκεί και πέρα, αγαπούσε τα πάρτι και τη ροκ μουσική, ενώ υπήρξε καλοντυμένη στις δεκαετίες των ’70 και ’80.

Χαμός με τον πρίγκιπα Χάρι: «Σνομπάρει την βασίλισσα Ελισάβετ» - Η... πισώπλατη μαχαιριά του εγγονού!

Η αγάπη της για τα εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως τα μεγάλα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας υπήρξε μνημειώδης. Ωστόσο, η Άννα έχει μένει στην ιστορία του βρετανικού στυλ για έναν ακόμα λόγο. Η ίδια λάτρευε τα έντονα prints. Ήταν πάντα πρόθυμη να τα συνδυάσει μεταξύ τους με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο που μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Η Άννα της Αγγλίας έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix Τhe Crown. Εκεί όπου παρουσιάζεται το σύντομο ειδύλλιο της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, πριν εκείνος παντρευτεί την Καμίλα.

πριγκιπισσα-αννα-βασιλισσα-ελισαβετ

Οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Αγγλίας που έχουν αφήσει εποχή

Μερικές από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει σε επίσημα events της βασιλικής οικογένειας έχουν υπάρξει χαρακτηριστικές, δημιουργώντας μεγάλες τάσεις στην εποχή τους και κάνοντας το σημερινό στυλ της Κέιτ και της Μέγκαν να φαντάζει αδιάφορο, ανέμπνευστο και κουραστικό.

Οι πιο ενημερωμένοι σίγουρα θυμούνται το τουρμπάνι που είχε φορέσει στα μαλλιά, ασορτί με το γαλάζιο πουκάμισο που κρυβόταν κάτω από τη λευκή της κάπα την περίοδο της πρώτης εγκυμοσύνης της ή το κίτρινο καπέλο με τον μαύρο φιόγκο που είχε φορέσει στις ιπποδρομίες του Άσκοτ.

Έπειτα το μάξι φλοράλ φόρεμα που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από κάποια εμφάνιση κάποιας αληθινής disco queen, τα μεταξωτά φουλάρια στον λαιμό, τα πλεκτά γιλέκα με τα πολύχρωμα μπαλώματα (o εμβληματικός Zαν Τσαρλς Καστελμπαζάκ της Benetton ακόμα την ψάχνει) και τα τολμηρά φουτουριστικά γυαλιά ηλίου τα οποία μάλιστα εξακολουθεί να φοράει με δόξα και τιμή παρά το γεγονός ότι τον Αύγουστο που μας πέρασε έκλεισε τα 69 της χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share