Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα» - Τους σόκαρε όλους η αποκάλυψη ηθοποιού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε για το φιλί με τον νικητή του Survivor

18 Μαρτίου 2022 00:04
«Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα» - Τους σόκαρε όλους η αποκάλυψη ηθοποιού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε για την παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη, στην οποία συμμετέχει, ενώ αποκάλυψε, ότι το φιλί της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε μία σκηνή, που γύρισαν στο παρελθόν της έμεινε αξέχαστο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον νικητή του Survivor, και σχολίασε το τηλεοπτικό φιλί, που αντάλλαξαν για μία σειρά στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Αντωνιάδου είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Πήρα το βάπτισμα του πυρός. Το θυμάμαι ακόμα το φιλί, ωραίο ήταν, τι να κάνω να το ξεχάσω;».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Αντωνιάδου μίλησε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον μέντορά της. Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα, σχετικά με το αν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή πρόκειται να παντρευτούν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Survivor 5: Κόλαφος ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το ριάλιτι επιβίωσης - "Μοιάζει με..."

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πιο επιτυχημένων reality παικτών. Όλοι θυμόμαστε τη θραύση που είχε κάνει ο Ντάνος στο Survivor 1 και τον ενθουσιασμό που σκόρπισε στον γυναικείο πληθυσμό.

Survivor spoiler 12/03: Έχει ζητήσει 3 φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς! Τον κρατάει με το ζόρι η παραγωγή

Το μεσημέρι του Σαββάτου (12/3) ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δεν γίνεται" και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το Survivor 5 και πως βλέπει τους παίκτες σήμερα συγκριτικά με το τότε Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δεν το βλέπω το Survivor. Είναι τόση η αναπαραγωγή που κάποιες φορές που βλέπω κάποια πράγματα. Μοιάζει σε κάποια πράγματα με τη δική μας τη φουρνιά. Είναι τιμητικό για εμένα που ο κόσμος με θυμάται. Οι παίκτες καλούνται να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο από το 2 και μετά να είναι αυθόρμητοι σε κάτι που ξέρουν ποιο θα είναι το αντίκτυπο πηγαίνοντας εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share