Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Θοδωρή Μισόκαλο: Τα παράτησε όλα ο αδελφός της Μενεγάκη - Εκεί εργάζεται σήμερα!

Τέλος η δικηγορία!

17 Μαρτίου 2022 13:02
Σούσουρο με τον Θοδωρή Μισόκαλο: Τα παράτησε όλα ο αδελφός της Μενεγάκη - Εκεί εργάζεται σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της ετεροθαλή αδελφό, Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο έχει 17 χρόνια διαφορά.

Ο αδελφός της λατρεύει τα ανίψια του, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε επίσης: Ξανθιά, γαλανομάτα: Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πρώην σύντροφος του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου

Μισόκαλος Μενεγάκη

Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά. Παλιότερα, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.

Πλέον εργάζεται στις επιχειρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ!

Ποιος Ματέο; Η Λιλίκα Παντζοπούλου έγραψε την περιουσία της στη μικρή Μαρίνα - Ανέρχεται στο ιλιγγιώδης ποσό των...

Είναι σπάνιες, σχεδόν ανύπαρκτες οι φωτογραφίες της κ. Παντζοπούλου, αφού αποφεύγει τις κοσμικές δεξιώσεις και εμμένει να κρατάει χαμηλό προφίλ ακόμη και στις διακοπές. Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο, στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, να μην δέχεται πολλούς προσκεκλημένους, παρά μόνο ελάχιστες φίλες της, και όλη την ημέρα να βρίσκεται στην θάλασσα και όχι να βουτάει στα φλας.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου, εκτός από μητέρα του Ματέο είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα. Για την ακρίβεια... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share