Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις Σωτήρη Καλυβάτση για Κανάκη και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Απ’ όσο ξέρω τον Αντώνη...» (Video)

«Όταν έφυγα από την Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα έγιναν...»

16 Μαρτίου 2022 12:46
Αποκαλύψεις Σωτήρη Καλυβάτση για Κανάκη και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Απ’ όσο ξέρω τον Αντώνη...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία «Καρδίτσα Forever» όπου θα αντικαταστήσει τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τους Ράδιο Αρβύλα και την εποχή που έφυγε από τους ΑΜΑΝ.

«Προσωπικά δεν γνωρίζω τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει κάποτε στην ΕΡΤ που είχε μια εκπομπή. Καμία σχέση μαζί του. Ε ήξερα ότι το χιούμορ του είναι λίγο πικάντικο» δήλωσε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Όταν έφυγα από την Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα έγιναν διάφορες αλλαγές. Έχω κάνει πράγματα, έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις. Δεν ένιωσα παρατημένος… Ίσως υπήρχε μια δυσκολία με το κανάλι, με το οποίο συνεργαζόμασταν. Αυτό κάποια στιγμή το ένιωσα. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα» τόνισε για το τέλος των ΑΜΑΝ.

«Δεν νομίζω ότι οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου φαίνεται κουλό να έχεις μια τέτοια συμπεριφορά και να λες “Α δείτε τι έκανα χθες και έκανα αναρτήσεις”. Έχω την αίσθηση ότι αυτές οι αναρτήσεις και αυτά που έκανε δεν τα γνώριζαν οι άλλοι. Απ’ όσο ξέρω και τον Αντώνη Κανάκη, δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο» ανέφερε επίσης ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share