Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 διάσημοι που είχαν ερωτική σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου

Η μία πιο επεισοδιακή από την άλλη

16 Μαρτίου 2022 10:49
3 διάσημοι που είχαν ερωτική σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο «φλογερές» γυναίκες της τηλεόρασης, με την ίδια παλιότερα να έχει ζήσει τις περιπέτειές της, αν κι έχει επισημάνει πως οι σχέσεις… δεν είναι το φόρτε της,

Η Μαρία Μπακοδήμου, που έλαβε παράλληλα μια ευχάριστη είδηση, είχε πει: «Δεν τα πάω καλά με τις σχέσεις, είναι το αδύνατο σημείο μου. Δεν μπορώ τη δέσμευση, οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ».

Δημήτρης Αργυρόπουλος

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Είχε ακυρώσει το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, 15 φορές, εξαιτίας των καυγάδων που είχαν σαν ζευγάρι.

Έχει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Από το 1998 μέχρι το 2016 παρουσίασε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο Νικήτας και ο Άρης θα είναι πάντα το σημείο αναφοράς τους αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις. Το κατάφεραν με πολύ δουλειά μιας και στο παρελθόν έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου. Οι απιστίες του Δημήτρη, για τις οποίες έχουν μιλήσει και οι δύο ανοιχτά, αλλά και τα προβλήματα που είχαν όσο ήταν παντρεμένοι τους έκαναν να περάσουν δύσκολα. Τώρα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τίμος Λειβαδίτης

Η ίδια είχε πει το 2017: « Έχω χωρίσει, δεν λειτουργούσε η σχέση μας. Όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, περνάς καλά, είναι φίλος σου, τον εκτιμάς, τον θαυμάζεις, τι θα πεις; Χώρισα κι έξω από τη ζωή μου; Δεν γίνεται να το κάνω αυτό, θα μου λείψει εμένα αυτός ο άνθρωπος. Δεν γίνεται να βγάλεις από τη ζωή σου έναν άνθρωπο καλό», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια.

Ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», αναφέρει και συνεχίζει: «τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Φικρέτ Ινάν

Ο Φικρέτ Ινάν που εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου είναι πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FIYARI. Ο Τούρκος μεγιστάνας προσέγγισε την παρουσιάστρια και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ίδια.

Φικρέτ Ινάν

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share