Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εβελίνα Παπούλια: Ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας; Η φωτογραφία που άναψε «φωτιές»

«Η μεγάλη μέρα»

15 Μαρτίου 2022 19:48
Εβελίνα Παπούλια: Ανεβαίνει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας; Η φωτογραφία που άναψε «φωτιές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» έβαλε στο instagram η Εβελίνα Παπούλια. Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με δύο νυφικά και κάλεσε τους ακολούθους της να απαντήσουν στο δίλημμα «ποιο από τα δύο».

Στην ίδια ανάρτηση, ανακοίνωσε ότι σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου, είναι «η μεγάλη μέρα». Ενώ, δείτε εδώ πως ήταν η Εβελίνα Παπούλια πριν από τον Σεργιανόπουλο και τις πλαστικές.

Παντρεύεται;

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν «βροχή», ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι χάρηκαν με το ενδεχόμενο να την δουν ξανά ντυμένη νύφη και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και έσπευσαν να εκφράσουν τις ευχές τους.

Δείτε τη φωτογραφία

Εβελίνα Παπούλια: Ο πρώην άντρας της είχε παίξει στο «Λόγω Τιμής» και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

Η Εβελίνα Παπούλια υπήρξε από το 1999 μέχρι το 2001 παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Αφροδίτη.

Αν και ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, οι δύο ηθοποιοί κράτησαν καλές σχέσεις τις οποίες διατηρούν έως σήμερα.

Ο Γιώργος Λιάντος, αν και είναι ηθοποιός, είναι περισσότερο γνωστός από τις μεταγλωττίσεις, καθώς η φωνή του έχει συντροφεύσει αρκετούς ήρωες και τηλεοπτικά σποτ.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις

Ο Γιώργος Λιάντος είχε συμμετοχή σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες στο παρελθόν όπως τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», το «Λόγω Τιμής», την «Ανατομία ενός εγκλήματος» κα.

Μάλιστα στο «Λόγω Τιμής» είχε υπάρξει σύντροφος της Αγγελικής Δημητρακοπούλου.

Λόγω τιμής πρώην άντρας Παπούλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share