Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σ' ευχαριστούμε για αυτό το θείο δώρο»: Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη

Η τρυφερή ανάρτηση

15 Μαρτίου 2022 19:27
«Σ' ευχαριστούμε για αυτό το θείο δώρο»: Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο ευχάριστη είδηση έλαβε πριν από λίγες ώρες η Σάσα Σταμάτη, η οποία έγινε για δεύτερη φορά θεία. Παράλληλα, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε σε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha πως έχει «ξυπνήσει» το μητρικό της ένστικτο, ωστόσο τόνισε ότι αυτό δεν γίνεται μόνο του και ότι πρέπει να ξυπνήσει και κάποιος άλλος.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως ο αδερφός της με την σύζυγό του, Ελένη υποδέχτηκαν τον γιο τους, την Τρίτη 15/3, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Σάσα Σταμάτη, πιο χαρούμενη από ποτέ, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα ποδαράκια του ανιψιού της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σήμερα ξημέρωσε για την οικογένειά μας μια ευλογημένη μέρα. Η σύζυγος του αδελφού μου, η Ελένη μας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Χριστέ μου σ ευχαριστούμε για αυτό το θείο δώρο», έγραψε η Σάσα Σταμάτη κάτω από την ανάρτηση.

Σάσα Σταμάτη: «Θα στραφώ στην ελληνική δικαιοσύνη...» - Η ανάρτηση «κόλαφος»

Η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι!

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο προηγούμενο live του J2US ήταν όταν η Σάσα Σταμάτη αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου, έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο και αυτή ήταν μια απώλεια που της στοίχισε πολύ καθώς η αδυναμία που του είχε ήταν τεράστια.

Χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου» έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share