Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Δυστυχώς ήμουν η τελευταία...»: Βόμβα από την Θεοδώρα Σιάρκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ήταν σοκαριστικό...»

15 Μαρτίου 2022 16:25
«Δυστυχώς ήμουν η τελευταία...»: Βόμβα από την Θεοδώρα Σιάρκου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θεοδώρα Σιάρκου σε συνέντευξή της στο Secret και στη Μαριάνθη Κούνια μίλησε για την πρώτη και την τελευταία της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την κατάθεση γνωστής ηθοποιού κατά του Φιλιππίδη που σοκάρει!

«Όταν το μάθαμε, παγώσαμε όλοι. Ήταν σοκαριστικό. Εκείνη την ημέρα που έκανε το τελευταίο του γύρισμα ο Πέτρος ένιωσε μια αδιαθεσία. Σοκαριστήκαμε όλοι περισσότερο με το γεγονός που συνέβαινε κι όχι τόσο με το αν θα συνεχιστεί η δουλειά.

Ωστόσο, εγώ, επειδή συνεργαζόμουν πρώτη φορά με τον Φιλιππίδη, δεν έχω τίποτα αρνητικό να του καταλογίσω για τους πέντε μήνες της συνεργασίας μας. Ήταν κύριος και υποστηρικτικός. Γελάγαμε πολύ. Ήταν παιδική χαρά το γύρισμα με τον Πέτρο.

Θεοδώρα Σιάρου και Πέτρος Φιλιππίδης

Γενικά, ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό, γιατί τα γεγονότα δείχνουν ότι στο παρελθόν έχασε το μέτρο και έκανε κατάχρηση εξουσίας. Δυστυχώς συνειδητοποιώ κάθε μέρα ότι ήμουν η τελευταία παρτενέρ του. Πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους.»

Σάλος με πρωταγωνίστρια του Σασμού: Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Την τηλεοπτική Σοφία από τον Σασμό φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης 9/3 η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής της. Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και το πώς αυτός εξελίσσεται, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά το παρελθόν. Παράλληλα, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Συγκεκριμένα, η Νεκταρία Γιαννουδάκη είπε πως στη δική της συνεργασία με τον ηθοποιό όλα είχαν κυλίσει πολύ ομαλά και κανείς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, η Νεκταρία Γιαννουδάκη ανέφερε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς υπήρχαν κάποιες φήμες από το παρελθόν που συνόδευαν το όνομά του.

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχω συνεργαστεί, με τον Πέτρο Φιλιππίδη ναι. Ό,τι κι αν πει κανείς σε ένα τόσο λεπτό θέμα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν σοκαρίστηκα. Εγώ τότε είχα μια άψογη συνεργασία με όλους, και με τον κύριο Φιλιππίδη. Όμως, το ότι υπήρχαν φήμες για διάφορα πράγματα στο παρελθόν, είναι γεγονός. Δεν έπεσα από τα σύννεφα» είπε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share