Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Μπηχτές από τον Σωτήρη Καλυβάτση για Ράδιο Αρβύλα και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Κανείς δεν είναι...»

«Το δίδαγμα είναι πως...»

15 Μαρτίου 2022 15:59
Μπηχτές από τον Σωτήρη Καλυβάτση για Ράδιο Αρβύλα και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Κανείς δεν είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» για την επαγγελματική του πορεία στο θέατρο, τη σύντροφό του, την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Επίσης, ο ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είμαστε πραγματικά πλέον εκτός ελέγχου. Δεν πάει άλλο».

Αναφορικά με την παράσταση «Λιωμένο Βούτυρο» που δεν προχώρησε, είπε πως δεν συνεργάστηκε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και απλά τον γνώρισε και στη συνέχεια τον γνώρισε ακόμη καλύτερα από τις τηλεοράσεις.

«Περιμένω να δω τη γέννηση του παιδιού του ζωντανά. Για το γάμο είμαι σίγουρος πως ο παππάς θα έχει ψείρα (μικρόφωνο) στα μούσια του» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε αυτόν τον καιρό.

Σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ο ηθοποιός είπε πως ελπίζει απλά η δικαιοσύνη να δράσει άμεσα ώστε οι άνθρωποι να συνεχίσουν να μιλάνε και οι μικροί «Πούτιν» να το βουλώνουν.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία ενάντια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δήλωσε πως το δίδαγμα είναι πως κανένας δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share