Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας: Αγκαλιά με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωή της

Υπέροχη εικόνα

14 Μαρτίου 2022 19:14
Σε πελάγη ευτυχίας: Αγκαλιά με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, μετά την απόκτηση της κόρης της και καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Τον Δεκέμβριο η παρουσιάστρια και μοντέλο έφερε το πρώτο της παιδί στον κόσμο, σε έναν τοκετό που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και κράτησε έξι ώρες. Η ίδια είχε μοιραστεί την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας:

«Το ξέρω πως οι περισσότερες τον τοκετό στο σπίτι τον φοβάστε πάρα πολύ αλλά και εγώ πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση το έψαξα πολύ και είδα ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν για εμάς μια τρομερά μοναδική εμπειρία και για μένα και για τον άνδρα μου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και με βοηθούσε. Για μέρες ήταν πιασμένος γιατί, όταν μου ερχόντουσαν οι πόνοι, ήμουν γραπωμένη πάνω του και τον τραβούσα. Θα το ξαναέκανα με χίλια».

Η Τζούλια Νόβα ανέβασε σε πρόσφατο story στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο κρατάει την κόρη της, Δάειρα:

Τζούλια Νόβα: «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να...» - Αποκαλύψεις «βόμβα»

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, αλλά και οι ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

«Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί. Όταν ήμουν έγκυος έλεγα «να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες» αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα αναφορικά με την κόρη τους, ενώ τώρα δεν μπορεί να «πάρει τα μάτια της από πάνω της».

Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης και την αποχώρησή της από αυτόν, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή. Θύμωσα, χαμούλης έγινε». Ενώ, λίγο πριν το τέλος του 2021 η Τζούλια Νόβα, έγινε μανούλα και είναι τρισευτυχισμένη.

Ολοκληρώνοντας, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί εργασιακό bullying και ήταν από τους λόγους που έφυγε: «Αναγκάστηκα να απαντήσω από ένα σημείο και μετά» δήλωσε το μοντέλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share