Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η άγνωστη κούκλα αδερφή της Αννίτας Πάνια

Είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση

14 Μαρτίου 2022 17:10
Αυτή είναι η άγνωστη κούκλα αδερφή της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Παράλληλα, αυτό είναι το επάγγελμα που έκανε η Αννίτα Πάνια πριν γίνει παρουσιάστρια.

Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζατε είναι ότι η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια έχει μία ετεροθαλή αδερφή από διαφορετικό πατέρα.

Η αδερφή της ονομάζεται Ντιάνα Κοσβύρα και είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα. Η αδερφή της Αννίτας είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως αναφέρει το patkiout, η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται πως ήταν και παραμένουν άψογες.

Δείτε την αδερφή της Αννίτας

 Αυτή είναι η άγνωστη κούκλα αδερφή της Αννίτας Πάνια

"Ράκος" η Αννίτα Πάνια - Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή παρουσιάστρια

Σαν βόμβα έπεσε στο χώρο της shobiz η είδηση θανάτου του πρώην προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, έναν άνθρωπο που συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσα σε αυτά και με την Αννίτα Πάνια.

Η αγαπητή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά με ένα συγκινητικό ποστ.

Η Αννίτα Πάνια είχε συνεργαστεί με τον επιχειρηματία όταν παρουσίαζε εκπομπή για χρόνια στον ALPHA ενώ είχε κάνει και παρέα μαζί του.

Όταν έμαθε για το χαμό του θέλησε να τον αποχαιρετήσει γράφοντας δύο λόγια και δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία στο Instagram: «Ήσουν ένας διεθνούς βεληνεκούς επιχειρηματίας, που ανάμεσα στα μήκη και στα πλάτη του πλανήτη πάντα έβρισκες το χρόνο και τη διάθεση, για τους ανθρώπους που γούσταρες, να γίνεσαι φίλος, αδελφός και προπάντων πολύτιμος σύμβουλος! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share