Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Παύλο Χαϊκάλη: Θρήνος και οδυρμός στο Κατάκολο

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

13 Μαρτίου 2022 14:23
Τραγικές στιγμές για τον Παύλο Χαϊκάλη: Θρήνος και οδυρμός στο Κατάκολο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το πρωί η κηδεία του Θανάση Χαϊκάλη, αδερφού του γνωστού ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, στο Κατάκολο Ηλείας.

Το τελευταίο αντίο στον αδερφό του Παύλου Χαϊκάλη ειπώθηκε στο Κατάκολο Ηλείας. Προηγήθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου της περιοχής.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης πέθανε το απόγευμα της 11ης Μαρτίου. Η μεγάλη του αγάπη και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο. Στο Κατάκολο – αναφέρει το patrisnews.com – περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου, διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και το λιμάνι, μία από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες.

χαικαλησ-κηδεια-αδερφοσ

Αποκάλυψη Τάσου Κωστή για Παύλο Χαϊκάλη - Πως «εμπλέκεται» ο Σωτήρης Καλυβάτσης (Video)

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Τάσος Κωστής, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη για τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και το πως «εμπλέκεται» ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Παράλληλα, κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους Γιώργο Κιμούλη, Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) συνεδριάζει για να αποφασίσει για το μέλλον τους.

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε ότι θα ξαναγυρίσουν όλες τις σκηνές, στην ταινία Καρδίτσα Forever, στις οποίες συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης, έτσι ώστε η ταινία να προβληθεί στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα είπε: «Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης- τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση. Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share