Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Η κόρη του Γιώργου Λιανoύ βλέπει τον μπαμπά της στην τηλεόραση, τρελαίνεται και γίνεται viral! (video)

Περιμένει πως και πως να δει τον μπαμπά της στο Survivor

13 Μαρτίου 2022 14:00
Η κόρη του Γιώργου Λιανoύ βλέπει τον μπαμπά της στην τηλεόραση, τρελαίνεται και γίνεται viral! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο η μικρή του κόρη όχι μόνο δεν τον έχει ξεχάσει, αλλά με το που ακούει την φωνή του και βλέπει την εικόνα του στην τηλεόραση, αρχίζει να χτυπάει παλαμάκια και να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού του μπαμπά της.

Survivor trailer 13/3: «Μαζέψου...!» - Κόλαση στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ταραμπάνκο - Παρέμβαση Λιανού

Πέρα από τις υποχρεώσεις του στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός έχει κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις όλων.

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, ο οποίος αν και βρίσκεται πολύ μακριά από τα παιδιά και τη γυναίκα του, προσπαθεί να κάνει με πολλούς τρόπους αισθητή την παρουσία του. Ο παρουσιαστής του Survivor 5 θα βρίσκεται και για τους επόμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

λιανοσ-γιωργοσ

Η κίνηση αυτή του Λιανού θα αξίζει σίγουρα τον κόπο όσον αφορά το οικονομικό μιας και χάνει πολύ όμορφες στιγμές από τα πρώτα βήματα της μικρής του κόρης.

Για τον λόγο αυτό η γυναίκα του, προσπαθεί μέσα από βίντεο να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο. Στέλνει στον καλό της οτιδήποτε καινούριο κάνει η κόρη τους και ένα τελευταίο είδαμε να συγκίνησε πολύ τον παρουσιαστή.

Με ένα story στο Instagram είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού στην Αθήνα με μια μεγάλη τηλεόραση. Φυσικά πρόκειται για repost μιας και δεν ήρθε ο τραγουδιστής στην Ελλάδα. Βλέπουμε λοιπόν τη μπέμπα να ακούει το νέο τραγούδι του μπαμπά της και να λιώνει. Πιο αναλυτικά χορεύει και χτυπάει παλαμάκια και με όλο αυτό ο Γιώργος σίγουρα ένιωσε πολύ περήφανος. Έχει κερδίσει την πιο μεγάλη του θαυμάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share