Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με τον πρίγκιπα Χάρι: «Σνομπάρει την βασίλισσα Ελισάβετ» - Η... πισώπλατη μαχαιριά του εγγονού!

Τι συμβαίνει στο παλάτι;

12 Μαρτίου 2022 15:40
Χαμός με τον πρίγκιπα Χάρι: «Σνομπάρει την βασίλισσα Ελισάβετ» - Η... πισώπλατη μαχαιριά του εγγονού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρίγκιπας Χάρι επικρίθηκε επειδή «σνόμπαρε τη βασίλισσα Ελισάβετ» αφού ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα αυτόν τον μήνα για να παραστεί στο υψηλών προδιαγραφών μνημόσυνο για τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου – αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει τους Αγώνες Invictus τον Απρίλιο.

Συναγερμός στο παλάτι για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Κρίσιμες ώρες

Ένας εκπρόσωπος του Δούκα του Σάσεξ επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι δεν θα εγκαταλείψει την έπαυλή του στο Μοντεσίτο για να παραστεί στην Ακολουθία των Ευχαριστιών του παππού του, η οποία πρόκειται να τελεστεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 29 Μαρτίου.

Οι δικηγόροι του Χάρι ισχυρίστηκαν ότι «δεν αισθάνεται ασφαλής» προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπό τις τρέχουσες συνθήκες, αφού του είπαν ότι δεν θα του παρέχεται πλέον ο «ίδιος βαθμός» προσωπικής προστασίας όταν επισκέπτεται τη χώρα, παρά το γεγονός ότι προσφέρεται να πληρώσει ο ίδιος το κόστος.

βασιλισσα-ελισαβετ

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin κατηγόρησε τον Δούκα ως «παιδί που… μπερδεύει τα πόδια του» και είπε ότι η κίνηση ισοδυναμεί με «εκβιασμό», προειδοποιώντας ότι ο Δούκας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ακύρωση της παρουσίας του σε σημαντικές εκδηλώσεις την τελευταία στιγμή ως μοχλό πίεσης για να εξασφαλίσει προσωπική προστασία ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης, προειδοποίησε ότι παρόλο που ο Χάρι «έχει σνομπάρει τον Δούκα του Εδιμβούργου, πραγματικά σνομπάρει τη βασίλισσα», η οποία εξακολουθεί να «θρηνεί για την απώλεια του 73χρονου συζύγου της» – και ειδοποιήθηκε μόλις 15 λεπτά νωρίτερα για την ανακοίνωση του Χάρι το βράδυ της Παρασκευής.

«Τα έχει κάνει όλα λάθος. Αν έρθει για μια βασιλική εκδήλωση, λαμβάνει αστυνομική προστασία. Αυτό που δεν θα κάνουν είναι, αν βγει με τους φίλους του, να έχει ασφάλεια. Μάλλον θα χρησιμοποιήσει την ίδια δικαιολογία για να προσπαθήσει να ξεφύγει από τους εορτασμούς του Platinum Jubilee», σημείωσε.

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον εαυτό του, αντί να βγει από την “καλοπέρασή του” για τη γιαγιά του και να της δείξει ότι νοιάζεται. Συμπεριφέρεται σαν παιδί που χτυπάει τα πόδια του» τόνισε η βιογράφος.

Οι εικασίες είχαν αυξηθεί ότι ο Χάρι δεν θα ήταν παρών αφότου ο Πρίγκιπας ξεκίνησε μια μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με τις ρυθμίσεις ασφαλείας που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Δούκας ξεκίνησε νομικές διαδικασίες αφού ισχυρίστηκε ότι δεν «αισθανόταν ασφαλής» στη Βρετανία χωρίς την προστασία των αξιωματικών της Σκότλαντ Γιαρντ, οι οποίοι πιστεύει ότι προσφέρουν ανώτερη προστασία από τους ιδιωτικούς σωματοφύλακες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share