Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Παύλο Χαϊκάλη - Τραγικές ώρες

Θρήνος για τον ηθοποιό

11 Μαρτίου 2022 22:18
«Βαρύ» πένθος για τον Παύλο Χαϊκάλη - Τραγικές ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες ζει ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς ο μεγαλύτερος αδελφός του έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρει το patrisnews.gr.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης, ο οποίος ήταν 74 ετών, εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο.

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου κατέληξε.

Παύλος Χαϊκάλης πέθανε ο αδελφός του

Το δημόσιο «ξέσπασμα» του ηθοποιού

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθε ξανά στο προσκήνιο καθώς η παράσταση στην οποία θα έπαιρνε μέρος «Η Μακαρίτισσα Μητέρα της Κυρίας» του Ζωρζ Φεϋντό, ακυρώθηκε μετά από αντιδράσεις.

Η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση, πυροδότησε αντιδράσεις σε κύκλους του ΔΟΠ Πύργου και της Δημοτικής Αρχής και ενώ είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες η αντικατάσταση του πρωταγωνιστή Βασίλη Αγγελόπουλου για λόγους υγείας.

Η παράσταση τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να ξεσπάσει καθώς όπως ενημερώθηκε η απόφαση αυτή λήφθηκε για λόγους... ηθικούς!

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι.

Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν. Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος (πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργο) την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share