Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Εκεί γεννήθηκαν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη - Η άγνωστη καταγωγή της ηθοποιού

Μεγάλωσαν πολύ κοντά...

11 Μαρτίου 2022 16:53
Απίστευτο: Εκεί γεννήθηκαν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη - Η άγνωστη καταγωγή της ηθοποιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί κι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, με τους δύο να είναι παντρεμένοι εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, έχοντας και μια κόρη, την Ηρώ.

Αμφότεροι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό θέατρο, αλλά και την τηλεόραση ασφαλώς, έχοντας γίνει αντικείμενο λατρείας ειδικά από τότε, που έκαναν μαζί το «Άκρως Οικογενειακόν». Από πού ξεκίνησε, όμως, καθένας από τους δυο τους.

Άρχισαν... από το ίδιο σημείο

Ο Γιάννης Μπέζος, του οποίου η πρώην αρραβωνιαστικιά παραμένει γοητευτική, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1956. Ο ίδιος, μάλιστα, είναι... βέρος Αθηναίος, καθώς μεγάλωσε στην περιοχή του Φιλοπάππου, αρχίζοντας από εκεί για να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς.

Η Τσαλίκη, από την άλλη, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Σεπτεμβρίου 1956. Όπως εχει πει η ίδια σε συνέντευξή της κατάγεται από οικογένεια Ελληνων της διασποράς. Συγκεκριμένα, οι παππούδες και γιαγιάδες της είναι από τη Ρωσία και από την Πολωνία, που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και μετά ήρθαν στην Αθήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share