Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έτοιμη να γίνει μητέρα η Σάσα Σταμάτη!

«Το μητρικό μου ένστικτο έχει "ξυπνήσει"»

11 Μαρτίου 2022 08:39
Έτοιμη να γίνει μητέρα η Σάσα Σταμάτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε σε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha ότι θα γίνει θεία και πως παράλληλα έχει «ξυπνήσει» το μητρικό της ένστικτο, ωστόσο τόνισε ότι αυτό δεν γίνεται μόνο του και ότι πρέπει να ξυπνήσει και κάποιος άλλος.

Παράλληλα, η Σάσα Σταμάτη έκανε γνωστό πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Σάσα Σταμάτη:

Η Σάσα Σταμάτη «δίκασε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ»

Tα 34α της γενέθλια γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη. Οι δύο γνωστές παρουσιάστριες είχαν στο παρελθόν μεγάλη κόντρα που έφτασε μέχρι και τη νομική οδό.

Σάσα Σταμάτη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους;

«Η συγχώρεση, γενικότερα στη ζωή, είναι ωραίο πράγμα. Από εκεί και πέρα, εγώ συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Καταρχάς, να πούμε ότι κέρδισα τη δίκη πανηγυρικά», απάντησε η Σάσα Σταμάτη στους δημοσιογράφους.

Για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Σάσα σχολίασε:

«Είδατε που υπάρχουν και χειρότεροι από μένα; Εγώ δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο νούμερο. Δεν μου αρέσει η λέξη νούμερο και τρας».

«Θα με δείτε, βέβαια. Λείπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;», ήταν η απάντηση που έδωσε η Σάσα Σταμάτη στην ερώτηση για το αν θα την δούμε στην τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share