Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός για το επόμενο GNTM - Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

10 Μαρτίου 2022 20:29
Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός για το επόμενο GNTM - Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στη συνέχεια της Βίκυς Καγιάς, το GNTM δεν είχε την απήχηση που είχαμε συνηθίσει να έχει. Σίγουρα η απουσία της Βίκυς Καγιάς στιγμάτισε το παιχνίδι, ενώ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μία προσωπικότητα που είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Παράλληλα, αυτή είναι η γλυκόπικρη πρόταση του Star στη Βίκυ Καγιά.

Θα επιστρέψουν άραγε;

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», για το GNTM και τη φημολογούμενη επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή.

«Μου λείπει το GNTM, περνούσα ωραία. Δεν ξέρω αν θα "ξαναπεράσουμε", δεν έχω ιδέα αν θα γίνει ξανά. Πραγματικά, δεν ξέρω, δεν μας έχουν ενημερώσει για κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά για το τι γίνεται», είπε αρχικά.

Όσο για τις φήμες που θέλουν πίσω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως τις έχει ακούσει και ο ίδιος, όμως δεν γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες.

«Έχω διαβάσει ότι μπορεί να επιστρέψει, δεν με έχει πάρει όμως, κανείς τηλέφωνο να μου το πει. Τώρα αν θες τη γνώμη μου, αν επιστρέψει η Ηλιάνα, που την αγαπώ και είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, θα το δω σίγουρα. Θα τα μάθετε, όταν μας ενημερώσουν κι εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share