Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Βορίδη: «Τον Μαδούρο τον θυμόσαστε; Τώρα είμαστε μαζί του» (video)

Δεν πήγε και πολύ καλά η εμφάνιση του Βορίδη στο πρωινό του ANT1

10 Μαρτίου 2022 15:29
Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Βορίδη: «Τον Μαδούρο τον θυμόσαστε; Τώρα είμαστε μαζί του» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ένα μέρος των θεμάτων που αποφάσισε να ανοίξει ο Γιώργος Παπαδάκης για να σχολιάσει ο Υπουργός Μάκης Βορίδης, ήταν και αυτό που αφορά τα καύσιμα μετά και το ράλι που σημειώνεται στις τιμές εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, σχολιάζοντας τις πολύ υψηλές τιμές που επικρατούν στην ελληνική αγορά, αναφέρθηκε στις τιμές των καυσίμων που επικρατούν στη Κύπρο -στην οποία αν και τα καύσιμα έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές εισάγονται από την Ελλάδα- αλλά, επίσης, αναφέρθηκε και στην αλλαγή στάσης των ΗΠΑ απέναντι στη Βενεζουέλα.

Τότε λοιπόν αποφάσισε να «τρολάρει» τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος ήρθε σε εμφανή αμηχανία: «Εγώ δεν σας είπα να κάνουμε αυτό που κάνει η Κύπρος, γιατί οι διαφορές είναι τεράστιες και η Κύπρος παίρνει καύσιμα από τα διυλιστήρια τα δικά μας, δηλαδή δεν είναι ότι παίρνει από τον Μαδούρο. Τον Μαδούρο τον θυμόσαστε, αλήθεια; Τώρα είμαστε με τον Μαδούρο. Τι πάθαμε ρε συ…»

Χαρές στο σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη - Έγινε γνωστό επίσημα για το γιο του

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την οικογένειά του, αφού ο γιος του, Φοίβος, ετοιμάζεται για το πρώτο του μεγάλο «βήμα» στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος δημοσιογράφος θα κάνει, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο του στο Open τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Το νέο εγχείρημα της Μάριον με νέα πρόσωπα και... άρωμα Παπαδάκη

Όπως έχει αναφερθεί, το περιεχόμενο της εκπομπής θα αφορά σημαντικά κοινωνικά και άλλα θέματα της επικαιρότητας, ενώ η νέα εκπομπή θα δοκιμαστεί στη ζώνη 14:00 με 16:15, σε ένα νέο ξεκίνημα για τη γνωστή παρουσιάστρια, μετά το τέλος για την ΕΡΤ.

Το Open, μάλιστα, το κατέστησε ακόμη πιο ξεκάθαρο, με το πρώτο trailer της νέας εκπομπής να βγαίνει στον αέρα, προϊδεάζοντάς μας για όσα αναμένεται σύντομα να δούμε ως προς το νέο εγχείρημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share