Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνατος Δημήτρη Κοντομηνά: Που θα γίνει η κηδεία και που η ταφή του (video)

«Ανοικτό» παραμένει το νησί στο οποίο θα γίνει η τελετή

10 Μαρτίου 2022 14:06
Θάνατος Δημήτρη Κοντομηνά: Που θα γίνει η κηδεία και που η ταφή του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το Πρω1νό και την Φωτεινή Πετρογιάννη, η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά θα γίνει στον οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η εξόδιος ακολουθία ενδέχεται να γίνει είτε στην Ύδρα, είτε στα Κύθηρα, σε ένα από τα μέρη που αγαπούσε και επισκεπτόταν συχνά.

"Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε": Λύγισε ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας για τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Το πρωί της Πέμπτης 10/3 έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά. Από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε τα νέα, γεγονός που έφερε θλίψη στους φίλους και συναδέλφους του επιχειρηματία.

Ανάμεσα στους κοντινούς του ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν για εκείνον δημόσια ήταν και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο οποίος υπήρξε φίλος και συνεργάτης με τον εκλιπόντα επί σειρά ετών.

Με βουρκωμένα μάτια, ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day: «Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας».

«Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν την μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: «Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω».

«Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε στη συνέχεια: «Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα».

«Ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο νοσοκομείο και δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποί του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share