Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Είμαι η Κατερίνα Καινούργιου, με έχετε δει ποτέ;» - Έξω φρενών η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής

Με ποιον τσακώθηκε και γιατί

10 Μαρτίου 2022 13:33
«Είμαι η Κατερίνα Καινούργιου, με έχετε δει ποτέ;» - Έξω φρενών η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόπειρα του Παύλου Χαικάλη να παίξει σε παράσταση στον θίασο Πύργου δεν ήταν όπως φαίνεται μια πολύ καλή απόφαση μιας και έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος. Τόσο το κοινό τον αποδοκίμασε όσο και συνάδελφοι του δηλώνουν πως δεν είναι ώρα για την επιστροφή του.

Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για το κατέβασμα της παράστασης, ο Δήμαρχος Πύργου και ο δικηγόρος του θιάσου βγήκαν στο Super Κατερίνα και τσακώθηκαν on air. To πρωί της Πέμπτης 10/3 η συζήτηση συνεχίστηκε μεταξύ του δημάρχου και της Κατερίνας Καινούργιου, οι οποίοι ήρθαν σε μεγάλη ένταση!

Η ένταση στο Super Kατερίνα με τον Δήμαρχο Πύργου

«Δεν αφήνετε να ακουστεί η άλλη άποψη. Λέτε τερατώδη ψέματα ότι είναι φίλος μου ότι κάλεσα εγώ τον Παύλο Χαϊκάλη» είπε ο δήμαρχος Πύργου.

«Κύριε Αντωνακόπουλε, ποιο κανάλι βλέπετε;» του απάντησε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω με ποιον μιλάω».

«Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου, με έχετε δει ποτέ; Δεν είπαμε εμείς ποτέ αυτά. Εμείς φταίμε για αυτά που είπε ο κύριος Μικελόπουλος που παραιτήθηκε; Θα σας το ξαναπώ αν θυμάστε εγώ η Κατερίνα Καινούργιου μία ξανθιά κοπέλα που εμφανίζεται στον Alpha… Όταν έπαιξε η φωτογραφία σας με τον Παύλο Χαικάλη είπα ότι δεν είναι καθόλου κατακριτέο. Εσείς τον στηρίζατε χτες!» φώναξε η οικοδέσποινα της εκπομπής αναφερόμενη στα όσα έγραψε σε ανάρτησή του μετά την παραίτησή του ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, Χάρης Μικελόπουλος.

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου και το ξέσπασμα του

Τεράστια ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 9/3 στον αέρα του Super Kατερίνα, σχετικά με την παράσταση που κόπηκε με συμμετέχοντα τον Παύλο Χαικάλη. Ο δικηγόρος του θιάσου του Θεάτρου Πύργου λογομάχησε με τον Δήμαρχο Πύργου, μετά την παραίτηση του προέδρου πολιτισμού της περιοχής και μιας φωτογραφίας, που κυκλοφόρησε με τον ηθοποιό.

Ο ίδιος ο Χαϊκάλης ωστόσο βγήκε και έδωσε την δική του εξήγηση για όσα του καταλογίζονται, παρ' όλα αυτά οι εμπλεκόμενοι τρίτοι ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες!

«Είστε αισχρός και ποταπός. Το επίπεδό σας είναι καφενείου», είπε στον δικηγόρο όταν άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά.

«Για να τα καταλάβετε πόσο αναξιόπιστος είναι ρωτήστε τον αν έχει ένα ευρώ σε αυτόν τον σύλλογο. Τόσες μέρες ισχυρίζεστε ότι τον χρηματοδοτείτε. Με ποια διάταξη του νόμου είχατε το δικαίωμα να πάτε έτσι στο θέατρο και να μπείτε μέσα;» τον ρώτησε ο δικηγόρος. «Δεν θα επιτρέψουμε με τραμπούκικο τρόπο να κατέβει η παράσταση», κατέληξε.

«Είναι ένα κτίριο υπό κατάληψη», δήλωσε ο Δήμαρχος.

«Το κεφάλι μου!» είπε στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου μετά την όλη ένταση που είχε προκληθεί στον αέρα της εκπομπής της.

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share