Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

4 διάσημοι που είχαν ερωτική σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά - Για τον 3ο δεν το ξέραμε

Οι δύο από αυτές κατέληξαν και σε γάμο

9 Μαρτίου 2022 18:46
4 διάσημοι που είχαν ερωτική σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά - Για τον 3ο δεν το ξέραμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι μονάχα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά και μια γυναίκα που αποτέλεσε... διακαή πόθο των ανδρών, με την ίδια πάντως να κάνει συγκεκριμένες επιλογές.

Η παρουσιάστρια, που τελευταία ζει ώρες σπαραγμού, είχε πάντοτε στο πλευρό της πολύ πετυχημένους και δυναμικούς άνδρες. Συγκεκριμένους, αλλά αρκετούς για να τους θυμόμαστε έντονα.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής του, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, η οποία όμως, είχε μεγάλα όνειρα και υπερβολική θέληση να τα πετύχει μια μέρα, πράγμα που συνέβη άλλωστε.

Η τότε άγνωστη Ρούλα και ο διάσημος και sexy πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν το 1981, αλλά παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Στέφανο Σαρτίνι

Ο Ιταλός σκηνοθέτης ήταν 6 χρόνια στο πλευρό της Ρούλα Κορομηλά, ένας παθιασμένος έρωτας που όσοι τον έζησαν από κοντά, μιλάνε για εκρήξεις ζήλιας από τη πλευρά της παρουσιάστριας και καυγάδες ακόμα και μέσα στο στουντιο. Σε δηλώσεις της πάντως η Ρούλα Κορομηλά, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το Στέφανο Σαρτίνι και ότι τον θεωρεί από τους μεγαλύτερους έρωτες της, και ότι θα τον αγαπάει για πάντα.

Άγγελος Διονυσίου

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Νάσος Γαλακτερός

Παντρεύτηκαν το 2000, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ολοκληρωμένη σχέση δηλώνουν όσοι τους έζησαν, που όμως υπέκυψε στη φυσιολογική φθορά του χρόνου. Δεν έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share