Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σούσουρο με Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα: Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε όσα ακούγονται!

Χαμός!

9 Μαρτίου 2022 12:44
Σούσουρο με Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα: Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε όσα ακούγονται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην «καρδιά» των γαλλικών Άλπεων απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ο Λέων Πατίτσας με την Μαριέττα Χρουσαλά.

Ο Λέων Πατίτσας μοιράστηκε μάλιστα ένα στιγμιότυπο από τις οικογενειακές διακοπές τους με τους followers του. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram, ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του να κάνουν σκι.

Βρίσκονται στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου πλήρως εξοπλισμένοι και έκαναν το αγαπημένο τους σπορ που δεν είναι άλλο από το σκι. «Το σκι την άνοιξη είναι ότι καλύτερο!», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Στιγμές ευτυχίας για τη Μαριέττα Χρουσαλά - Ο λόγος που λατρεύει τον Μάρτιο

Ευχάριστες στιγμές περνάει η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια, καθώς ο γιος της Σπύρος είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά του.

Το γνωστό μοντέλο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018).

Δείτε επίσης: Είχε να μοιάσει η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτή είναι η μητέρα της (photos)

Η ίδια ανέβασε διάφορες φωτογραφίες από το θεματικό πάρτι του γιου της, ωστόσο αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που αγαπάει τον μήνα Μάρτιο.

Εκτός από τον γιο της Σπύρο έχει και η ίδια γενέθλια σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου, που κλείνει τα 39.

Δείτε φωτογραφίες:

Μαριέττα Χρουσαλά γιος σπύρος

Μαριέττα Χρουσαλά παιδιά

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια γιου

Μαριέττα Χρουσαλά πάρτι γιου

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια γιου Σπύρου

Θανάσης Χρουσαλάς: Ο αδελφός της Μαριέττας Χρουσαλά είναι ίδιος ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας

Η Μαριέττα Χρουσαλά στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Υπάρχουν όμως και φορές που η πρώην παρουσιάστρια συνοδεύεται από τον αδελφό της, Θανάση, ο οποίος είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και μοιάζουν πολύ. Μαριέττα και Θανάσης μεγάλωσαν στο Χαϊδάρι και πήγαν σχολείο εκεί. Με γονείς εκπαιδευτικούς -τον Κώστα και την Αγλαΐα- μετακόμισαν στην Αθήνα το 1985 από το Ριζάρι της Έδεσσας.

Ο Θανάσης Χρουσαλάς παρόλο που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γυμναστική, αλλά ο αθλητισμός παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι πάντα στο πλευρό της αδελφής του. Θανάσης και Μαριέττα Χρουσαλά είναι το αχτύπητο δίδυμο στο beach volley.

Θανάσης Χρουσαλάς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share